Σάββατο 23 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
«Λαϊκή Συσπείρωση» για τη διεκδίκηση όσων μας ανήκουν

Στην Ορμύλια Χαλκιδικής μίλησε χτες το βράδυ ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Από τη συζήτηση στα Ορμύλια
Από τη συζήτηση στα Ορμύλια
«Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι ο συνδυασμός που στηρίζεται απ' το ΚΚΕ, από το κόμμα που έγκαιρα προειδοποίησε, για ό,τι έρχεται. Απ' το κόμμα που δεν έκανε βήμα πίσω από την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Στηρίζεται απ' το κόμμα που - παρά τις προσπάθειες - δεν μπόρεσαν και δε θα μπορέσουν να το βάλουν στο χέρι. Στηρίζεται απ' το κόμμα που έχει συνέπεια στις θέσεις του και στους αγώνες, που χαράζει προοπτική ριζικής λύσης των λαϊκών προβλημάτων και παλεύει να ανοίξει ο δρόμος για να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του». Τα παραπάνω σημείωσε ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας χτες βράδυ στο ΚΑΠΗ της Ορμύλιας Χαλκιδικής, συνοδευόμενος από τον Αγγελο Τζέκη, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής και το Νίκο Παρθενιώτη υποψήφιο Δήμαρχο Πολυγύρου.

Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης προέτρεψε σε μαζική υπερψήφιση των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους και τις περιφέρειες σε όλη τη χώρα. Γιατί, όπως είπε, οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στην καθημερινή πάλη, ώστε άμεσα να παίρνονται μέτρα ανακούφισης και διασφάλισης του βιοτικού επιπέδου του λαού, στην προοπτική να περάσει ο πλούτος στα χέρια όσων τον παράγουν.

Αναφερόμενους στους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ (Μ. Μπόλαρη) και της ΝΔ (Π. Ψωμιάδη) για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σημείωσε έχουν αποδεχτεί τον «Καλλικράτη», που τους θέλει μεσίτες των μεγαλοεπιχειρηματιών. Γιατί, όπως είπε, «ο "Καλλικράτης" διασφαλίζει πως οι μπίζνες ανάμεσα σε ΕΕ, επιχειρηματίες, περιφέρεια και δήμους θα γίνονται ευκολότερα. Δεν έχει σχέση με τα λαϊκά συμφέροντα. Και τέτοιες "μπίζνες" περιμένουμε στην περιοχή της Χαλκιδικής που είναι γεμάτη "φιλέτα", τα οποία θέλουν να παραδώσουν στο ιδιωτικό κεφάλαιο πότε με όχημα την "πράσινη ανάπτυξη", πότε με όχημα τον τουρισμό. Τον τουρισμό που δεν απευθύνεται στους εργαζόμενους και που δεν αφήνει εισόδημα στους μικροεπαγγελματίες του κλάδου».

«Μ. Μπόλαρης και Π. Ψωμιάδης έχουν αποδεχθεί την ΚΑΠ, την έχουν συνυπογράψει τα κόμματά τους», πρόσθεσε. Και αναφέρθηκε στους αγρότες, τους ελαιοπαραγωγούς ειδικότερα, που πουλάνε τη σοδειά τους τσάμπα στους εμποροβιομήχανους. Θύμισε πως μόνο το ΚΚΕ και οι υποψήφιοί του παλεύουν για αξιοπρεπείς κατώτερες τιμές, τουλάχιστον 1,5 ευρώ, αφού το κόστος είναι πάνω από 1,10 ευρώ. Και σημείωσε πως ο λαός με την ψήφος του στη «Λαϊκή Συσπείρωση» «μπορεί να πει "ως εδώ", να συμβάλει στην ανασύνταξη του κινήματος για την υπεράσπιση των άμεσων αναγκών μας σήμερα, για τη διεκδίκηση όσων μας ανήκουν αύριο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ