Σάββατο 23 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Να βάλουμε φραγμό στις ασύδοτες πολιτικές

Στους εργαζόμενους του εργοστασίου «Σουρωτή», μίλησε χτες το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεοδόσης Κωνσταντινίδης

Από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο «Σουρωτή»
Από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο «Σουρωτή»
«Μπορούμε να βάλουμε φραγμό στις ασύδοτες πολιτικές, που εφαρμόζονται. Αυτές οι εκλογές αποτελούν ορόσημο, με την έννοια ότι αν ενισχυθούν αποφασιστικά οι δυνάμεις που αντιστρατεύονται την κυρίαρχη πολιτική σε αυτά τα όργανα, στους δήμους και τις περιφέρειες μπορούν έγκαιρα να προειδοποιούν τους εργαζόμενους για τα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζονται και προωθούνται. Μπορούν να οργανώνουν αποτελεσματικά την πάλη του λαού και να κινητοποιούν τους φορείς των εργαζομένων, των επαγγελματοβιοτεχνών της πόλης, τους φτωχούς και μεσαίους αγρότες, ενάντια στα νέα πακέτα μέτρων, που βρίσκονται στα συρτάρια της κυβέρνησης».

Τα παραπάνω τόνισε ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κατά τη χτεσινή ομιλία του σε εργαζόμενους στο εργοστάσιο «Σουρωτή», στη Χαλκιδική. Μαζί του ήταν και οι Αγγελος Τζέκης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

«Πρέπει να πέσουν χαμηλά, στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο, τα ποσοστά των κομμάτων, που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια», σημείωσε σε άλλο σημείο ο Θ. Κωνσταντινίδης. Και συνέχισε: «Αυτό σε συνδυασμό με το ανέβασμα των ποσοστών της "Λαϊκής Συσπείρωσης", είναι το μόνο πράγμα που φοβούνται. Είναι πολιτικό κόστος που πιάνει τόπο. Εμείς δε ζητάμε να συμφωνήσετε πλήρως με όλη την πολιτική μας. Αλλά πιστεύουμε ότι είμαστε η μοναδική δύναμη που μπορούμε να απευθυνθούμε στο σύνολο των εργαζομένων - ανεξάρτητα απ' το τι ψήφισε την προηγούμενη περίοδο - και να σας πούμε στηρίξτε μας και η ψήφος σας δε θα πάει χαμένη. Θα επιστραφεί σε σας, στους εργαζόμενους και τη λαϊκή οικογένεια, πολλαπλάσια, μέσα από τη δύναμη που θα μας δώσετε».

Νωρίτερα, ο Θ. Κωνσταντινίδης, μαζί με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, περιόδευσαν και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ