Σάββατο 23 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Ο εργατόκοσμος να φέρει τα πάνω - κάτω

Σε συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία μίλησε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Από τη συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία
Από τη συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία
Σε μαζική συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία, μίλησε χτες βράδυ η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα στον εργατόκοσμο, στους αυτοαπασχολούμενους, στους ανθρώπους του μόχθου για υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Οπως τόνισε, η πολιτική που εφαρμόζεται είναι ανεπίστρεπτη για κόμματα του κεφαλαίου. Υπάρχουν όμως δυνατότητες αλλαγής, με την προϋπόθεση να αλλάξει κοινωνική και πολιτική συμπεριφορά ο λαός, να χειραφετηθεί και να μεταφέρει την ελπίδα, την εμπιστοσύνη και τη δύναμή του στο ΚΚΕ και τους συμμάχους του. «Τότε είναι βέβαιο ότι η οργή και η αγανάκτηση που νιώθει ο λαός θα έχει πιάσει τόπο (...) δεν υπάρχει καλύτερη τιμωρία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ απ' την ενίσχυση της "Λαϊκής Συσπείρωσης"», σημείωσε.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιάννης Τασιούλας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Ανάμεσα σε άλλα ανέδειξε σε κριτήριο ψήφου την επίθεση στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ, τον αποκλεισμό τους απ' τα ΜΜΕ, τις προβοκάτσιες σε βάρος τους. «Τώρα - τόνισε - οι εργάτες μπορούν να φέρουν τα πάνω - κάτω και αργά ή γρήγορα να κάνουν πράξη το νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Τσουκαλάς, καλώντας το λαό της πόλης να στείλει ισχυρό μήνυμα αντίστασης και καταδίκης της πολιτικής που τον τσακίζει και που θα κλιμακωθεί μετεκλογικά, να διορθώσει την ψήφο του, να στηρίξει το ΚΚΕ και στην κάλπη της 7ης Νοέμβρη και στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Ο Γιάννης Τασιούλας
Ο Γιάννης Τασιούλας
Στη διάρκεια της συγκέντρωσης ανακοινώθηκε και το ψηφοδέλτιο για το Δήμο Νέας Ιωνίας, το οποίο απαρτίζουν αγωνιστές καταξιωμένοι με τη δράση τους σε μαζικούς φορείς του λαϊκού κινήματος και συνδικαλιστικές οργανώσεις.


Ο Παναγιώτης Τσουκαλάς
Ο Παναγιώτης Τσουκαλάς

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ