Σάββατο 23 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ενάντια και στα διόδια

Αγωνιστική παρέμβαση χτες στα διόδια Μοσχοχωρίου

Τις μπάρες των διοδίων για την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων, άνοιξαν χτες το απόγευμα, στο σταθμό Μοσχοχωρίου, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, μέλη και στελέχη των Κομματικών Οργανώσεων Μαγνησίας του ΚΚΕ και υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον Ν. Γκατζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στο νομό και τον Απ. Νάνο, υποψήφιο δήμαρχο Βόλου και βουλευτή του ΚΚΕ. Για δύο ώρες, από τις 4.30 έως τις 6.30 το απόγευμα, ήταν εκεί καταγγέλλοντας τις «τσουχτερές» αυξήσεις στα διόδια και καλώντας σε υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που αγωνίζεται για την κατάργησή τους.

«Η αγανάκτηση για τα χαράτσια στα διόδια δεν αρκεί. Στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη, τιμωρήστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που γέμισαν με διόδια τους δρόμους και τη ζωή μας», επισημαινόταν, μεταξύ των άλλων, στο ενημερωτικό φυλλάδιο που μοιράστηκε στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι επικροτούσαν την αγωνιστική πρωτοβουλία του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Και κατέληγε: «Εργαζόμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες και ΕΒΕ, αντιταχθείτε στις πολιτικές ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. και της ΕΕ, που υπηρετούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη, δυναμώστε τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις Περιφέρειες και στους δήμους, για να έχετε τους δικούς σας εκπροσώπους, που θα οργανώνουν την πάλη για την κατάργηση των διοδίων, για την ανατροπή συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής, διεκδικώντας την κάλυψη όλων των αναγκών της λαϊκής οικογένειας χωρίς να είναι αυτές εμπόρευμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χτεσινή κινητοποίηση προκλητική ήταν η παρουσία ανδρών της Ασφάλειας, οι οποίοι, μάλιστα, απροκάλυπτα έβγαζαν και φωτογραφίες, γεγονός που κατήγγειλε η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ