Σάββατο 23 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Να κάνουμε την ψήφο όπλο ενάντια σ' όσους μας καταστρέφουν

Περιοδεία του Βαγγέλη Μπούτα, υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σε χωριά των Τρικάλων

Από τις συζητήσεις στα χωριά των Τρικάλων
Από τις συζητήσεις στα χωριά των Τρικάλων
«Κι εμείς καταστραφήκαμε, αλλά κι αυτούς "θα τους πάρει και θα τους σηκώσει". Το "μαύρο" στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ "θα πάει σύννεφο"»!

Μ' αυτά τα λόγια, που δείχνουν πολλή οργή και μεγάλη αγανάκτηση, αλλά και πολιτική αποφασιστικότητα να τιμωρήσουν τα κόμματα που, με την πολιτική που εφαρμόζουν και στηρίζουν, ευθύνονται για τα τεράστια προβλήματα και τα βαριά βάσανα του αγροτικού κόσμου, υποδέχονταν οι αγρότες τον Β. Μπούτα, κατά τη χτεσινοβραδινή περιοδεία του σε χωριά των Τρικάλων.

Την ίδια αγροτική δυσαρέσκεια για τα κόμματα που κυβερνούν συνάντησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και προχτές το βράδυ, όταν, μαζί με τον Γ. Λαμπρούλη, υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων, επισκέφτηκαν τη Φαλάνη της Λάρισας και μίλησαν σε ανοιχτή συγκέντρωση.

Πολύ αγριεμένοι είναι, ιδιαίτερα, οι βαμβακοπαραγωγοί, που κινδυνεύουν, φέτος, να μείνουν χωρίς εισόδημα, καθώς η επιδρομή του πράσινου σκουληκιού και οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει, σχεδόν, ολοκληρωτικές καταστροφές στην παραγωγή βαμβακιού.

«Το σκουλήκι δεν μπορέσαμε να το νικήσουμε κι ας ψεκάσαμε πέντε και έξι φορές και με τον κακό καιρό είμαστε ανήμποροι να τα βάλουμε. Ομως, αυτούς που αρνούνται να μας αποζημιώσουν, όλους όσοι θέλουν να μας ξεπαστρέψουν, έχουμε τον τρόπο να τους αντιμετωπίσουμε. Θα κάνουμε την ψήφο "όπλο" κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ», είπε στον Β. Μπούτα ένας νέος αγρότης από τα Τρίκαλα.

«Εμείς ζητάμε και παλεύουμε για ν' αποζημιωθούν οι βαμβακοπαραγωγοί από τον ΕΛΓΑ για το σύνολο των ζημιών και απ' το σκουλήκι και απ' τις βροχές, αλλά σας προειδοποιούμε ότι αν ξαναψηφίσετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δε θα πάρετε αποζημιώσεις κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα σας ξεκάνουν», έλεγε ο Β. Μπούτας στους χωρικούς που συναντούσε στα καφενεία, υπογραμμίζοντας: «Αν οι μικρομεσαίοι αγρότες πιστέψουν ότι με τον αγώνα και την ψήφο τους μπορούν ν' αλλάξουν τη μοίρα τους, τότε "φίδι που τους έφαγε" τις κυβερνήσεις και την ΕΕ».

Και τόνιζε: «Και ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς που επισκέφτηκαν, αυτές τις μέρες τη Θεσσαλία, για να στηρίξουν τους υποψήφιους των κομμάτων τους, σας είπαν μεγάλα ψέματα. Τιμωρήστε τους για τα ψέματα και για την αντιαγροτική πολιτική τους, καταψηφίζοντας τους υποψήφιους των κομμάτων τους και υπερψηφίζοντας τη "Λαϊκή Συσπείρωση" που στηρίζει το ΚΚΕ».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Κόβουν» την ενίσχυση από χιλιάδες βαμβακοπαραγωγούς! (2012-01-17 00:00:00.0)
Θα αποζημιωθούν οι ζημιές από το πράσινο σκουλήκι; (2011-12-30 00:00:00.0)
«Κόκκινο» στην κάλπη, δύναμη στους αγώνες σας... (2004-02-06 00:00:00.0)
Ανεπιθύμητος ο Δρυς στην Καρδίτσα! (2003-05-08 00:00:00.0)
Θα «σπείρουν» κόκκινα ψηφοδέλτια (2000-03-20 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (1996-09-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ