Τρίτη 1 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανακυκλώνεται η εκλογολογία

Το «χαρτί» της εκλογολογίας κρατάει στο τραπέζι η κυβέρνηση, ως εναλλακτική διέξοδο για τον αποπροσανατολισμό του λαού. Από το Νταβός, ο Γ. Παπανδρέου θεώρησε σκόπιμο να διαβεβαιώσει ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το 2013, ενώ χτες, μετά τη σύσκεψη για την Υγεία, διαρρέονταν δήλωση του Γ. Παπανδρέου σύμφωνα με την οποία δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει τη θέση του ΓΓ του ΟΗΕ και πως «παραμένει ενεργός».

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Γ. Πεταλωτής άρπαξε χτες την ευκαιρία να παρουσιάσει την πραγματικότητα στα μέτρα της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «η λύση της σωτηρίας της χώρας έχει την πλήρη νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό. Θέμα νομιμοποίησης, ούτως ή άλλως, θέσαμε και στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι αυτήν τη νομιμοποίηση την έχουμε».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «το να μιλάμε για λύση εκλογών είναι εξυπηρέτηση μόνο κάποιων συμφερόντων» και χρέωσε τη σχετική συζήτηση στη ΝΔ, κάνοντας αναφορά και στη φράση του Α. Σαμαρά (σε συνέντευξη που έδωσε) ότι η κυβέρνηση κάποια στιγμή «θα αποδράσει» μέσω πρόωρων εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ