Τρίτη 13 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντιμετώπισαν κρατούμενο σα σκουπίδι

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Πετραλώνων πέρασε τις τελευταίες ώρες του μετανάστης από τη Ρουμανία, που πέθανε τελικά στον «Ευαγγελισμό». Σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε χτυπημένος και μεθυσμένος στην περιοχή της γαλακτοβιομηχανίας «Δέλτα». Αντί, όμως, να οδηγηθεί σε νοσοκομείο, μεταφέρθηκε στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Πετραλώνων, όπου, μετά από αιμόπτυση, μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό». Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.

Πρόκειται για τον 47χρονο Ρουμάνο Κονσταντίν Κατούρ. Το περασμένο Σάββατο στις έντεκα το βράδυ ο φύλακας της γαλακτοβιομηχανίας «Δέλτα», εντόπισε ένα άτομο να κινείται σε κατάσταση μέθης στη συμβολή των οδών Ειρήνης και Κερκύρας, έξω από τις εγκαταστάσεις της. Ειδοποιήθηκε η Αμεση Δράση και πλήρωμα περιπολικού τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «κατά τη διάρκεια του εντοπισμού του έφερε εμφανή ίχνη μέθης, αμυχές στο πρόσωπο και λασπωμένη ενδυμασία. Τέθηκε υπό προστατευτική φύλαξη προκειμένου να καταστεί νηφάλιος και ακολούθως να κινηθεί η διαδικασία απέλασής του, διότι στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων». Στις 1.30, ξημερώματα της Κυριακής, παρουσία των συγκρατουμένων του, αισθάνθηκε αδιαθεσία συνοδευόμενη από εμέτους και αιμόπτυση και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου πέθανε στις έξι τα ξημερώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ