Τρίτη 3 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Αόρατος» ο προϋπολογισμός

Φαίνεται πως η εμφάνιση της ανάλυσης του προϋπολογισμού της εταιρίας «Αθήνα 2004» για τις δαπάνες του 2001, καθώς και ο συνολικός προϋπολογισμός για τη διεξαγωγή και τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι σε εμπάργκο.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι χτες, κατά τη διάρκεια ημερίδας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας με θέμα τις «Οικονομικές ευκαιρίες των Ολυμπιακών Αγώνων» (σ.σ. που θα προκύψουν για τους επιχειρηματίες, φυσικά), παρουσιάστηκε από τον αρμόδιο διευθυντή, ένας πίνακας ορισμένων μόνο δαπανών της εταιρίας. Με αποτέλεσμα να μη δοθεί η εικόνα των συνολικών δαπανών για να γίνουν και οι απαραίτητες συγκρίσεις.

Να θυμίσουμε ότι πριν από αρκετές εβδομάδες, σε συνέντευξη Τύπου, η πρόεδρος της «Αθήνα 2004», Γ. Αγγελοπούλου, είχε αναφέρει ότι επίκειται η αναλυτική παρουσίαση του προϋπολογισμού. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει γίνει ακόμη. Ο λόγος που η εταιρία αποφεύγει να δημοσιοποιήσει τον προϋπολογισμό παραμένει άγνωστος. Τουλάχιστον, επισήμως.

Οχι βέβαια ότι δεν μπορεί η εταιρία να τον «μαγειρέψει» και να τον παρουσιάσει όπως θέλει. Απλώς, φαίνεται ότι και το «μαγείρεμα» παρουσιάζει δυσκολίες... Εκτός κι αν διεξάγονται ακόμα «διαπραγματεύσεις» μεταξύ των Διευθύνσεων και της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών της «Αθήνα 2004» για τον προσδιορισμό των δαπανών του 2001.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ