Παρασκευή 19 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το αίσχος των φασιστοειδών

Λάδι το εκμεταλλευτικό σύστημα που την γέννησε και το υποστηρίζει βγάζει η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή με αφορμή τα γεγονότα στη Μανωλάδα.

Σε ανακοίνωσή της από τη μια τάχα τα «καταδικάζει», όπως: «Καταδικάζει επίσης όσους εντελώς παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες, στερώντας το ψωμί από χιλιάδες ελληνικές οικογένειες». Καλεί μάλιστα να «μην παριστάνουν τους ευαίσθητους όλοι αυτοί που έφεραν τους ξένους παράνομα στη χώρα και ανέχονται μέχρι σήμερα τη μαύρη εργασία και την εκμετάλλευσή τους. Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες, δήθεν ανθρωπιστές, είναι συνυπεύθυνοι και για το δουλεμπόριο των αλλοδαπών και για τα τεράστια προβλήματα που προξενούν οι λαθρομετανάστες στον ελληνικό λαό. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα: Αμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών! Οριστικό τέλος στην παράνομη εργασία των αλλοδαπών!».

Παρακάτω απειλεί ότι «Αν έρθει στα πράγματα η Χρυσή Αυγή, όσοι κάνουν τις δουλίτσες τους και τα οικονομούν από τους λαθρομετανάστες θα έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα. Σίγουρα θα χάσουν λεφτά και σίγουρα θα υποστούν ποινικές κυρώσεις για τη μαύρη εργασία που προωθούν». Στην πραγματικότητα, πίσω από τους υποκριτικούς λεονταρισμούς της, η φασιστική οργάνωση αποσιωπά το γεγονός ότι ντόπιοι και μετανάστες βιοπαλαιστές βιώνουν λίγο - πολύ τον ίδιο εργασιακό μεσαίωνα στον καπιταλιστικό παράδεισο της ΕΕ και των μονοπωλίων που μια σειρά κόμματα και μορφώματα των αστών, όπως και η Χρυσή Αυγή, υπερασπίζονται.

Χαρακτηριστικά, η μαύρη εργασία και η εκμετάλλευση που τάχα καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, ακριβώς αυτό υπηρετεί και η ίδια, ψάχνοντας για μια σειρά μεγαλοεργοδότες (τσιφλικάδες, εργολάβους, ξενοδόχους) πάμφθηνους εργάτες με 18 ευρώ μεροκάματο, δίχως ένσημο και ασφάλιση, ακριβώς όπως θέλουν κυβέρνηση, ΕΕ, τρόικα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ