Σάββατο 14 Απρίλη 2001 - Κυριακή 15 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θεσσαλονίκης «φιλοξένια»
«Ηρθες και θα μείνεις» στη Μονή Λαζαριστών στη θεσσαλονίκη
«Ηρθες και θα μείνεις» στη Μονή Λαζαριστών στη θεσσαλονίκη
  • Στη Μονή Λαζαριστών «Σωκράτης Καραντινός» φιλοξενεί το ΚΘΒΕ την παράσταση «Ηρθες και θα μείνεις» των Ρενέ Τέιλορ και Τζόσεφ Μπολόνια, που ανεβαίνει σε απόδοση Μάριου Πλωρίτη, σκηνοθεσία Κάτιας Δανδουλάκη και Βασίλη Τσιβιλίκα, σκηνικά Γιώργου Γαβαλά, κοστούμια Λουκίας, φωτισμούς Λευτέρη Παυλόπουλου και μουσική επιμέλεια Ιάκωβου Δρόσου. Οι δύο ήρωες, που ερμηνεύουν η Κάτια Δανδουλάκη και ο Βασίλης Τσιβιλίκας, προέρχονται από τον ιδιότυπο «πλανήτη» του θεάματος, όπου αμέτρητοι άνθρωποι, ταλαντούχοι και μη, παλεύουν όχι μόνο για τον δύσκολο επιούσιο, αλλά και για την πολύ πιο δύσκολη επιτυχία και καθιέρωση, που ακόμα κι όταν έρχεται, δε φέρνει πάντα «γλυκό ψωμί».
  • Στο θέατρο «Παλλάς» της Θεσσαλονίκης θα παίζεται, από τη Δευτέρα του Πάσχα το «Σεσουάρ για δολοφόνους» των Μπρους Τζόρνταν - Μέριλιν Αμπραμς. Το έργο παρουσιάζεται σε απόδοση - διασκευή Θοδωρή Πετρόπουλου, σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, σκηνικά - κοστούμια Γιώργου Ασημακόπουλου. Παίζουν: Τόνυ Αντονυ, Κώστας Κόκλας, Μαρία Λεκάκη, Ηρώ Μανέ, Σπύρος Νικολαΐδης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
  • Στο «Ράδιο Σίτυ» ανήμερα του Πάσχα ξεκινούν οι παραστάσεις του Χάρρυ Κλυνν με την επιθεώρηση «Ρόμπες ξεκούμπωτες» με κείμενα δικά του και του Ντίνου Σπυρόπουλου, σκηνοθεσία του Χάρρυ Κλυνν, μουσική του Νίκου Στρατηγού, χορογραφίες Δημήτρη Παπάζογλου, σκηνικά Κάρολου Ρωμούση, κοστούμια Θεοδώρας Μαροσούλη. Παίζουν: Χάρρυ Κλυνν, Βάσια Τριφύλλη, Τάσος Παλαντζίδης, Γιάννης Καπετάνιος κ.ά.
  • Στο θέατρο «Ανατόλια» μετακομίζει, ανήμερα του Πάσχα και το «Εξ επαφής» του Πάτρικ Μάρμπερ, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, σκηνικά - κοστούμια Ελένης Μανωλοπούλου και μουσική επιμέλεια Ιάκωβου Δρόσου. Ερμηνεύουν: Σταμάτης Φασουλής, Πέμη Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Μαρία Πρωτόπαππα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ