Τετάρτη 2 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ
Στη μάχη της κάλυψης των υψηλών στόχων

Μετά την αγωνιστική κόκκινη Πρωτομαγιά, μπαίνει στο δεύτερο μήνα της και η Οικονομική Εξόρμηση της ΚΝΕ για το 8ο Συνέδριό της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβρη. Η εξόρμηση πραγματοποιείται στους μήνες Απρίλη - Μάη και είναι ενταγμένη στο γενικότερο σχέδιο προετοιμασίας ενός Συνεδρίου μάχης, όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα, οι ανάγκες και η προοπτική των αγώνων της νέας γενιάς.

Ετσι, οι υψηλοί στόχοι και η μάχη που δίνουν οι οργανώσεις της ΚΝΕ, τα μέλη και τα στελέχη τους με το κουπόνι στο χέρι, σηματοδοτούν ένα τολμηρό πολιτικό άνοιγμα ενίσχυσης της ΚΝΕ, διεύρυνσης της επιρροής του ΚΚΕ και, ταυτόχρονα, ενίσχυσης της συζήτησης για την πολιτική διέξοδο που έχει ανάγκη σήμερα η νεολαία, ο λαός και ο τόπος.

Πολλές από τις Οργανώσεις του ΚΣ της ΚΝΕ έχουν ήδη ξεπεράσει ή βρίσκονται κοντά στο 50% του πλάνου τους. Στην άμιλλα δε που έχουν μεταξύ τους, ο Μάης βρίσκει στην πρώτη θέση τις οργανώσεις του Αιγαίου, που έχουν καλύψει το πλάνο τους κατά 74,53%. Ακολουθούν ανάμεσα στις πρώτες οργανώσεις του ΚΣ: Η Ανατολική Μακεδονία - Θράκη με ποσοστό κάλυψης του πλάνου της 72%, η Οργάνωση της Αθήνας με 66,41%, οι Οργανώσεις Εξωτερικού με 57,38%, η Σπουδάζουσα της Αθήνας με 51,83%, η Θεσσαλία με 51,82%, ο Πειραιάς με 45,64%, η Δυτική Πελοπόννησος με 43,67%, η Σπουδάζουσα Θεσσαλονίκης με 42% και η Βορειοδυτική Ελλάδα με 40,16%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ