Παρασκευή 4 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολα έτοιμα για την Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης

Η εκκίνηση γίνεται την ερχόμενη Κυριακή, στις 4.30 το απόγευμα, από την Κερασίτσα

Την Κυριακή 6 του Μάη θα πραγματοποιηθεί η 18η Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης από την Κερασίτσα στην Τρίπολη, μια πορεία αφιερωμένη, στον αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη. Με κεντρικό σύνθημα «διαδηλώνουμε και φέτος στη γενέτειρα του μαχητή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη», τα μέλη των Παραρτημάτων της ΕΕΔΥΕ Πελοποννήσου, θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ. από την Κερασίτσα, με προορισμό την Τρίπολη.

Σε ανακοίνωσή τους οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου της ΕΕΔΥΕ και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη Πελοποννήσου καλούν όλο το λαό και τη νεολαία της περιοχής να συμμετάσχουν στην 18η Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης και σημειώνουν πως «αυτή η κινητοποίηση γίνεται σε μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων στη χώρα μας, στα Βαλκάνια, σε ολόκληρο τον κόσμο».

  • Τα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν για την πορεία από Κερασίτσα σε Τρίπολη την Κυριακή 6-5-01, που θα ξεκινούν από την πλατεία Κάνιγγος στις 8 π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 8234.296, 8831.368, 3844.853.
  • Να σημειώσουμε ότι την ημέρα της πορείας θα υπάρχουν δρομολόγια λεωφορείων από τη 1 μ.μ. και μετά από το ΚΤΕΛ της Τρίπολης προς την Κερασίτσα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ