Πέμπτη 15 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών
Στην Αττική

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Πετρούπολη, στη στρογγυλή πλατεία, θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Β. Σίμος, υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης.

Σε Μακεδονία - Θράκη

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο πάρκο Κρύας Βρύσης στην Πολίχνη θα μιλήσουν ο Σ. Ζαριανόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Γ. Βούρτσας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Εξαπλατάνου στην Πέλλα, θα μιλήσουν η Ελένη Γερασιμίδου, βουλευτής του ΚΚΕ, ο Αλ. Ουγγρίνος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, και ο Ν. Φτίκας, υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Χωριστή, θα μιλήσουν ο Γ. Μήτρου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δράμας, και ο Γ. Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Δράμας.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Καλοχώρι θα μιλήσουν η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Ανέστης Πετρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στο Φανάρι Καρδίτσας, στις 8:30 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλητές τη Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτή, και τον Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας.

-- Στον Παλαμά Καρδίτσας, στις 8:30 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλητή τον Α. Πολυγένη, υποψήφιο δήμαρχο Παλαμά.

-- Στον Τύρναβο, στις 8 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλητές τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και τον Στ. Χατζηκράχτη, υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου.

-- Στα Βουλγάρικα Τρικάλων, (καφενείο Τσάτσου), συγκέντρωση στις 8:30 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.

-- Στην Κρήνη Τρικάλων, στις 9 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλητή τον Απ. Θωμόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας.

Αύριο Παρασκευή:

-- Στη Σέκλιζα Καρδίτσας, στις 7:30 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλητές τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και τον Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας.

-- Στη Μητρόπολη Καρδίτσας, στις 9 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλητές τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και τον Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας.

-- Στην Αγιά Λάρισας, στις 11:30 π.μ., συγκέντρωση με ομιλητές τον Ρ. Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο ευρωβουλευτή, και τον Γ. Κασίδα, υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς.

-- Στον Αμπελώνα Λάρισας, στις 8:30 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλητές τη Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτή, και τον Στ. Χατζηκράχτη, υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου.

Σε Στερεά - Εύβοια

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Πελασγίας, θα μιλήσει ο Χρ. Οικονόμου, υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας. Θα χαιρετήσει ο Π. Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μώλου, θα μιλήσει ο Γ. Τσαπάρας, υποψήφιος δήμαρχος Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου. Θα χαιρετίσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας.

Στη Μυτιλήνη

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 9 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μ. Μιχαήλ, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Στ. Κόρακας και η υποψήφια δήμαρχος Λέσβου Νίκη Τσιριγώτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ