Τρίτη 19 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλούσια δραστηριότητα σε όλη τη χώρα

Εντατικά προετοιμάζονται οι πολιτικές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε μεγάλες πόλεις της χώρας από τις κατά τόπους ΚΟ του ΚΚΕ. Για την επιτυχία τους οι ΚΟ έχουν καταρτίσει και υλοποιούν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσης που περιλαμβάνει εξορμήσεις, περιοδείες, αλλά και επιμέρους συγκεντρώσεις σε τόπους δουλιάς, συνοικίες και χωριά.

Την Πέμπτη, 28/6, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφτεί το Αγρίνιο. Εκεί θα περιοδεύσει σε χώρους δουλιάς και θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, ενώ η επίσκεψή της θα κλείσει με ομιλία της σε συγκέντρωση, στις 9μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας της πόλης και θέμα: «Η προοπτική των αγώνων και η πρόταση του ΚΚΕ».

Σε αρκετές πολιτικές συγκεντρώσεις ομιλητές θα είναι μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

- Αύριο, Τετάρτη, ο Κώστας Παρασκευάς θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΝΕ Ιωαννίνων του Κόμματος, στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 8μ.μ., με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα επίκαιρα πολιτικά προβλήματα και η πρότασή του για την ανάπτυξη της λαϊκής συσπείρωσης και πάλης».

- Την Πέμπτη, 21 Ιούνη, θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος σε ανοιχτή συγκέντρωση της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ, στις 8.30μ.μ., στο χώρο της παραλίας δίπλα στα φέριμποτ.

- Ο Δημήτρης Γόντικας από αύριο Τετάρτη θα περιοδεύει στο νομό Μεσσηνίας. Την Τετάρτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη 1 το μεσημέρι στον κοινωνικό φορέα του Δήμου Καλαμάτας. Το βράδυ, στις 8.30μ.μ. θα μιλήσει στο Νερόμυλο Πυλίας.

Την Πέμπτη θα επισκεφτεί τους εργατοτεχνίτες των συνεργείων του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ στην Καλαμάτα στις 7π.μ.. Ενώ στις 11 το πρωί θα επισκεφτεί το νοσοκομείο της πόλης, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο, το σωματείο εργαζομένων και την ένωση γιατρών, θα περιοδεύσει στους χώρους του και στη 1 το μεσημέρι θα μιλήσει στο αμφιθέατρο.

Το βράδυ της Πέμπτης, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας (διοικητήριο) με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για την αγωνιστική συσπείρωση και συνεργασία».

- Την Τετάρτη, 27/6, ο Ορέστης Κολοζώφ θα μιλήσει στην Κομοτηνή στις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

- Την Πέμπτη, 28/6, ο Ορ. Κολοζώφ θα είναι ο ομιλητής στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Φάρου, με θέμα την πρόταση του ΚΚΕ για την αγωνιστική συσπείρωση και συνεργασία.

- Την Πέμπτη, 28/6, θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση και στη Φλώρινα, στις 8.30μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή.

- Την επομένη, Παρασκευή, 29/6, ο Σπ. Χαλβατζής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Κοζάνη, στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 μ.μ..

- Την Τρίτη, 3 Ιούλη, σε πολιτική συγκέντρωση στη Χαλκίδα, στις 8μ.μ., στο Θέατρο Παπαδημητρίου, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς.

Εκτός των παραπάνω συγκεντρώσεων το πρόγραμμα δράσης των ΚΟ περιλαμβάνει για το προσεχές διάστημα:

Εκδηλώσεις στην Αττική

Σήμερα και αύριο προγραμματίζονται πολιτικές συγκεντρώσεις από:

- Την Κομματική Οργάνωση Ασπροπύργου του ΚΚΕ σήμερα Τρίτη, στις 8μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, με ομιλητή τον Λευτέρη Χατζηπαυλίδη μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Την Κομματική Οργάνωση Ζωγράφου αύριο Τετάρτη, 20/6, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Γαρδένιας, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις» και ομιλητή τον Αντώνη Σκυλλάκο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

- Αύριο, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση της ΚΟ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς, στα γραφεία της Τερψιθέας 6, για τις πολιτικές εξελίξεις.

Στη Θεσσαλονίκη

- Αύριο Τετάρτη, 20 Ιούνη, συγκέντρωση στην πλατεία Κυμίνων με τον βουλευτή Α. Τζέκη.

- Την Πέμπτη, 21 Ιούνη, συγκέντρωση στο πάρκο Ρουμάνικα στη Νεάπολη στις 8 μ.μ. με ομιλητή τον Ν. Χριστάνη, μέλος της ΚΕ.

- Επίσης, στις 21 του Ιούνη, στο πάρκο Μ. Πατρικίου στις 8 μ.μ. με ομιλητή τον Κ. Αβραμόπουλο, μέλος της ΚΕ.

- Στις 25 του Ιούνη στο πάρκο Αγ. Θεράποντα, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Ζ. Λυμπερίδη.

- Στις 3 του Ιούλη στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Χρ. Κόφα, μέλος της ΚΕ και γραμματέα της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Σε Μακεδονία και Θράκη

- Την Παρασκευή 22 του Ιούνη, συγκέντρωση στη Δράμα, στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Κήπο. Θα μιλήσει η Σ. Βλησίδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο πλαίσιο του πολιτικού ανοίγματος η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ οργανώνει σειρά επισκέψεων, περιοδειών και ομιλιών σε χώρους δουλιάς, χωριά και πόλεις. Σήμερα Τρίτη 19 του Ιούνη στα χωριά Κορνοφωλιά, Πύθειο, Προβατώνα, Κήπους. Αύριο Τετάρτη 20 Ιούνη στο Ελληνοχώρι.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα

- Στην Αρτα, πολιτική συγκέντρωση την Πέμπτη, 28/5, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Στην Κέρκυρα, την Πέμπτη, 21/6, με ομιλητή τον Αντώνη Σκυλλάκο βουλευτή και μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Στην Πρέβεζα την Παρασκευή, 29/6, με ομιλητή τον Μάκη Μαΐλη μέλος της ΚΕ.

- Στη Λευκάδα, το Σάββατο, 30/6, με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη μέλος της ΚΕ.

Σε Στερεά - Εύβοια

Σειρά πολιτικών συγκεντρώσεων προγραμματίζονται το αμέσως επόμενο διάστημα και σε Στερεά - Εύβοια. Συγκεκριμένα:

- Την Παρασκευή, 22/6 στη Στενή του Δήμου Διρφύων.

- Την Κυριακή 24/6 στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Στυλίδας.

- Στις 26 Ιούνη στη Λιβαδειά, στις 8.30 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο «Κρύας», με ομιλήτρια τη Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 26 Ιούνη θα γίνει πολιτική συγκέντρωση και στην Αμφισσα.

- Το Σάββατο 30/6 στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Μακρακώμης.

- Την Πέμπτη 5 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. η συγκέντρωση στη Θήβα με ομιλήτρια τη Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Επίσης, στις 5/7 πολιτική συγκέντρωση στη Λαμία, με ομιλητή τον Αντ. Σκυλλάκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κορινθία

- Σήμερα Τρίτη ομιλία στην επιχείρηση ΕΛΒΙΟΝΥ, στις 10π.μ., από την Ειρήνη Ακαρέπη γραμματέα της ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ.

- Αύριο, Τετάρτη, στις 8μ.μ., συγκέντρωση στο Κιάτο, με ομιλήτρια τη Λουίζα Ράζου μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Παρασκευή, συγκέντρωση στο Ξυλόκαστρο με τον Ηλία Μπράβο μέλος της ΝΕ Κορινθίας.

- Το Σάββατο, συγκέντρωση στο Δερβένι με ομιλήτρια την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη μέλος της ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ και την ίδια μέρα στους Αγίους Θεοδώρους με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος του ΓΠ Β/Δ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ