Παρασκευή 6 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κακός σύμβουλος ο αντικομμουνισμός

«Ολόκληρη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της κυπριακής Βουλής και ΓΓ του ΑΚΕΛ, Δ. Χριστόφια. Πλην της ηγεσίας του ΚΚΕ, η οποία όρισε τον βουλευτή του Κόμματος Αντ. Σκυλλάκο. Εφτά κόμματα, δύο πολιτικές. Στην κυριολεξία»! Αυτά έγραφε χτες ο Γρ. Ρουμπάνης στην «Ελευθεροτυπία». Και, βέβαια, το απόγευμα, μας πήρε τηλέφωνο, για να μας εξηγήσει ότι του είχε διαφύγει πως η Αλέκα Παπαρήγα βρίσκεται σε προγραμματισμένη από καιρό επίσκεψη στο Βιετνάμ, συμπληρώνοντας πως θα επανέλθει σήμερα με την ανάλογη επανόρθωση.

Εντάξει, να δεχτούμε ότι του διέφυγε, αν και απαράδεκτο για δημοσιογράφο. Από κει και πέρα, όμως, γιατί τόσο εύκολα και αβασάνιστα κατέληξε στο ...συμπέρασμα «εφτά κόμματα δυο πολιτικές» και δεν αναρωτήθηκε, ότι μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη αιτία; Πολύ περισσότερο, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ στην Αθήνα και δε συναντήθηκε με την Γραμματέα του ΚΚΕ. Κι ακόμη περισσότερο, που ήταν και το πρώτο ταξίδι του Δ. Χριστόφια, ως προέδρου της κυπριακής Βουλής.

Θα λέγαμε ότι, ανεξάρτητα από την όποια επανόρθωση, ας το ξανασκεφθεί καλύτερα. Ο αντικομμουνισμός και, μάλιστα, τόσο τυφλός είναι πολύ κακός σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ