Παρασκευή 6 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δυνατή, συνεχίζει η Ν. Γερασιμίδου

Χτες την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο ολυμπιονίκης Δ. Ταμπάκος

Αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της μέχρι την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος για νομιμοποίηση των προσφυγικών οικοπέδων στο Πανόραμα που βασανίζει περί τις 400 προσφυγικές οικογένειες, δήλωσε χτες η ηθοποιός Νατάσα Γερασιμίδου. Αυτό δήλωσε μετά την επίσκεψη συμπαράστασης του ολυμπιονίκη Δημοσθένης Ταμπάκου που πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η ηθοποιός. Η ίδια είπε ότι τις τρεις τελευταίες μέρες νιώθει καλύτερα και πως στις επόμενες μέρες θα βγει από το νοσοκομείο.

Θα πάω στο σπίτι για να συνεχίσουμε τον αγώνα με τις 400 οικογένειες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Πιστεύω, εξέφρασε την πεποίθησή της, πως το πρόβλημα θα λυθεί. Η ίδια είπε ότι έχει πάρα πολλές υπογραφές συμπαράστασης από το εξωτερικό και περιμένει και στο εσωτερικό να εκδηλωθεί τέτοια συμπαράσταση.

Υπενθυμίζεται ότι τις προάλλες επισκέφθηκε τη δημοφιλή ηθοποιό στο νοσοκομείο και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης, ο οποίος και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στη Νατάσα για τον αγώνα που κάνει. Ενώ τη διαβεβαίωσε πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες ώστε η κυβέρνηση να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των δικαιούχων προσφύγων για τα οικόπεδα στο Πανόραμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ