Παρασκευή 6 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Σε αγωνιστική ετοιμότητα

Αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων, που είχαν ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα, αποφάσισαν χτες οι εργαζόμενοι του Δήμου Ανω Λιοσίων, κατόπιν της δέσμευσης που απέσπασαν από το δήμαρχο της πόλης Ν. Παπαδήμα ότι θα ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματά τους.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους καθώς και την τακτική πληρωμή των μισθών τους. Ακόμη απαιτούν την άμεση καταβολή των αναδρομικών που τους οφείλει ο δήμος καθώς και την επίλυση μιας σειράς άλλων αιτημάτων, όπως είναι η απόδοση των χρεών σε γάλα και ρουχισμό στους εργαζόμενους.

Σε χτεσινή συνάντηση της διοίκησης του Σωματείου με τη δημοτική αρχή και ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονταν στην 4η μέρα των κινητοποιήσεών τους, τελικά δόθηκε η υπόσχεση ότι σήμερα θα τους καταβληθούν ένα 15ήμερο και τα επιδόματα αδείας. Ακόμη υπήρξε η ρητή δέσμευση ότι τα χρήματα των αναδρομικών υπάρχουν και θα ξεκινήσει άμεσα η καταβολή της δεύτερης δόσης, ενώ και τα υπόλοιπα αιτήματα θα διευθετηθούν.

Μιλώντας στο «Ρ» ο πρόεδρος του Σωματείου Γ. Παπαναής, είπε ότι οι εργαζόμενοι έχουν δείξει πως με τους αγώνες τους μπορούν να κατακτούν τα δικαιώματά τους και, εάν η δημοτική αρχή δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της, θα προχωρήσουν από την ερχόμενη κιόλας βδομάδα σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ