Παρασκευή 11 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ρατσιστικό παραλήρημα και προτάσεις διαχείρισης υπέρ του κεφαλαίου

«Εσμός» που «οδηγεί αναποδράστως στην καταστροφή των ευρωπαϊκών λαών και στον ίδιο τον αφανισμό του λευκού είδους» (!), χαρακτηρίζονται οι πρόσφυγες και μετανάστες, δηλαδή τα θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου, από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, η οποία θεωρεί ότι, στις πλάτες των ξεριζωμένων, έχει βρει πρόσφορο έδαφος, για να ποτίσει με τη ναζιστική ιδεολογία της, εργατικές - λαϊκές συνειδήσεις, καταθέτοντας έτσι τα διαπιστευτήριά της στο σάπιο, βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που υπηρετεί.

Σε χτεσινές δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδας της, εκτός των παραπάνω, «αποκαλύπτει» παράλληλα και τις... «πραγματικές» αιτίες των προσφυγικών ροών. Οπως εξηγεί, το Προσφυγικό οφείλεται σε «σκοτεινό πόλεμο» «τον οποίο έχουν κηρύξει πολιτικοί ταγοί» και «διεθνείς επικυρίαρχοι του Ισλάμ» που «κυριαρχούν αριθμητικά» για την «αλλοίωση της ευρωπαϊκής πληθυσμιακής συνθέσεως»! Με άλλα λόγια, για την ΧΑ ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος, οι επεμβάσεις των ΝΑΤΟ - ΕΕ στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών από τα μονοπώλια των ΗΠΑ, της ΕΕ, της Ρωσίας, κ.λπ. δεν υφίσταται, αφού είναι πόλεμος του Ισλάμ!

Βλέπει «εθνικό συμφέρον» για το κεφάλαιο τη στροφή προς τη Ρωσία

Το γεγονός ότι η ΧΑ δουλεύει για το σύστημα με μια... «αδυναμία» στα εγχώρια μονοπώλια, επιβεβαιώνει σε συνέντευξη που έδωσε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλ. Κασιδιάρης, την Τετάρτη 9/3 σε ραδιοφωνικό σταθμό. Σε ερώτηση αν η ΧΑ, σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση, θα πορευτεί εντός ή εκτός ΕΕ, σημείωσε ότι είναι υπέρ «της συμπόρευσης» με την ΕΕ, με την προϋπόθεση ότι «αυτοί έχουν σκοπό να ευνοήσουν τα εθνικά μας συμφέροντα», λες και είναι ίδια τα συμφέροντα του λαού και της εγχώριας αστικής τάξης, τα οποία ευνοεί η ΕΕ γι' αυτό είναι επιλογή των αστών.

«Αν η Ελλάδα είναι παρίας αυτής της Ενωσης είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε νέες συμμαχίες και σε επίπεδο οικονομικό, αλλά και εθνικής άμυνας, και ασφάλειας. Εχουμε εκφραστεί επανειλημμένα ότι η στροφή προς τη Ρωσία θα εξυπηρετούσε το εθνικό συμφέρον». Δηλαδή, είναι με όποια καπιταλιστική συμμαχία «προσφέρει» τα περισσότερα στην εγχώρια αστική τάξη.

Οσο για τη θέση της ΧΑ υπέρ του εθνικού νομίσματος, εξήγησε ότι η ΧΑ δεν προτιμάει το ευρώ γιατί «δεν είμαστε ανταγωνιστικοί στις εξαγωγές».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο μύθος της «αντισυστημικής» Χρυσής Αυγής (2020-10-17 00:00:00.0)
Με μεγάλη συμμετοχή η συναυλία αλληλεγγύης στα προσφυγόπουλα (2017-02-21 00:00:00.0)
Απορρίπτονται οι κυβερνητικοί εκβιασμοί, μέτρα για κατοίκους και πρόσφυγες (2016-11-25 00:00:00.0)
Ρατσιστικό παραλήρημα της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο (2016-03-10 00:00:00.0)
Στρώνουν έδαφος και στο ρατσισμό (2015-11-24 00:00:00.0)
Φωνάζει ότι είναι «δημοκράτης» και αντικομμουνιστής (2014-10-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ