Σάββατο 25 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μουντζώστε τους

Γρηγοριάδης Κώστας

ΩΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ...ερωτήματα θέτει ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος; Ποιον πρέπει να χαιρετήσει κανείς πρώτο αν δει στο δρόμο έναν Ιερέα και έναν Αυτοκράτορα (παραλληλίζοντας με τον Κ.Σημίτη)?

Να τον πληροφορήσουμε, λοιπόν, ότι με όλα αυτά που ακούει ο κόσμος τελευταία, μάλλον κανέναν δε θα χαιρετήσει! Το να ... «μουντζώσει» κάποιον από τους δυο ή και τους δυο είναι πιθανότερο.

Γιατί, εδώ που τα λέμε, πήγε ...αρκετά μακριά η βαλίτσα με αυτή την ιστορία. Ο ένας με τη «χάρη του Θεού», ο άλλος με τη «χάρη των Βρυξελλών» μας έχουν ταλαιπωρήσει όσο δεν παίρνει άλλο με αυτές τις ταυτότητες.

ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ στον κόπο να μας εξηγήσει ο Ακης Τσοχατζόπουλος τι είδους «προβοκάτσια» εναντίον της ελληνικής δύναμης που μεταβαίνει στα Σκόπια εννοεί. Ούτε κι αυτός πια δεν έχει εμπιστοσύνη στο ΝΑΤΟ;

Γιατί έτσι όπως μας τα λένε οι ΝΑΤΟικοί, ο αφοπλισμός των αλβανόφωνων ομάδων θα γίνει γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά προβλήματα. Εκτός πια αν μας κοροϊδεύουν συνειδητά και το ξέρουν.

Μια φορά η κυβέρνηση, αν τελικά δυσπιστεί για την αξιοπιστία της επιχείρησης και φοβάται κι από πάνω, δεν έχει παρά να τους καλέσει πίσω.

ΜΑ ΚΑΛΑ το αυτονόητο δεν ήταν αυτό που έκανε η κυβέρνηση της Βραζιλίας που παρασκεύασε σε δημόσιο φορέα φάρμακο για το Εϊτζ, παραβιάζοντας τους διεθνείς νόμους που κατοχύρωναν αυτό το δικαίωμα για μια ελβετική εταιρία;

Πώς γίνεται, λοιπόν, στα περισσότερα δελτία ειδήσεων να ακούμε για το ...αξιοπερίεργο της καταπάτησης των επιχειρησιακών δικαιωμάτων της εταιρίας; Είναι σημαντικότερα από τη ζωή χιλιάδων Βραζιλιάνων;

Αυτά ας τα βλέπουν και οι δικοί μας εδώ οι κυβερνώντες. Και εταιρίες που παράγουν επικίνδυνα φάρμακα έχουμε και δημόσιες υπηρεσίες που μπορούν να τα παράγουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ