Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Αντιιμπεριαλιστικό «σάλπισμα»

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις σήμερα στη Λάρισα και αύριο στο Βόλο

Φωνή καταδίκης των νέων εγκληματικών σχεδίων των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για πολεμικές επιθέσεις σε βάρος χωρών και λαών, «υψώνει» ο λαός της Θεσσαλίας.

Σήμερα, στις 8 μ.μ., στη Λάρισα, η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ταχυδρομείου και θα μιλήσει ο Θ. Παφίλης, γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης και της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη.

Επίσης, την Τρίτη, 2 Οκτώβρη, η Επιτροπή Φορέων Κατά του Πολέμου συγκαλεί σύσκεψη εκπροσώπων φορέων του Νομού Λάρισας για τον καλύτερο συντονισμό της αγωνιστικής δράσης κατά των νέων ιμπεριαλιστικών σχεδίων, που ετοιμάζονται με πρόσχημα την επίθεση στις ΗΠΑ. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Τη σκυτάλη των αντιιμπεριαλιστικών εκδηλώσεων «παίρνει» αύριο ο Βόλος, όπου η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει αντιπολεμικό συλλαλητήριο. Στο συλλαλητήριο, που θα γίνει στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, θα μιλήσει ο Ν. Φωτιάδης, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη.

Επίσης, η Αντιπολεμική Επιτροπή Φορέων Μαγνησίας συγκαλεί σύσκεψη εκπροσώπων φορέων του νομού την Τρίτη, 2 Οκτώβρη, στην αίθουσα του δημαρχείου Βόλου.

Στα Τρίκαλα η Επιτροπή Ειρήνης καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη τους εκπροσώπους των φορέων του νομού την ερχόμενη βδομάδα και στην Καρδίτσα οι φιλειρηνιστές πραγματοποιούν εξορμήσεις ενημέρωσης σε συνοικίες πόλεων και σε χωριά καλώντας το λαό του νομού ν' αντιδράσει αποφασιστικά στα εγκληματικά σχέδια των ιμπεριαλιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ