Τρίτη 15 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η «Προοδευτική»

Συγχαρητήριο μήνυμα της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του ΚΣ της ΚΝΕ προς την ΕΔΟΝ

Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η «Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών» στις εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ της Εθνικής Ενωσης Κυπρίων Φοιτητών (ΕΦΕΚ) Αθήνας, συγκεντρώνοντας 320 ψήφους, ποσοστό 31,87% και 3 έδρες στο ΔΣ. Ακολουθούν οι παρατάξεις: «Δράσις» με 315 ψήφους, ποσοστό 31,37% και 3 έδρες, «Πρωτοπορία» με 289 ψήφους, ποσοστό 28,78% και 2 έδρες και, τέλος, η «Αναγέννηση» με 80 ψήφους, ποσοστό 7,97% και 1 έδρα στο ΔΣ.

Με αφορμή τα αποτελέσματα, η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων του ΚΣ της ΚΝΕ απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα προς την ΕΔΟΝ Κύπρου, στο οποίο σημειώνει:

«Συγχαρητήρια στην "Προοδευτική ΚΦ" που για 2η συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές της ΕΦΕΚ Αθήνας. Το πολύ σημαντικό αυτό αποτέλεσμα βάζει τις βάσεις για να δυναμώσουμε τους κοινούς μας αγώνες για το δικαίωμα στη μόρφωση, στη δουλειά και στη ζωή των νέων, για να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τον φασισμό.

Εκφράζουμε για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη μας στον κυπριακό λαό και στη νεολαία στον αγώνα τους για να αποκτήσουν μία ενιαία πατρίδα, χωρίς ξένους προστάτες και δυνάστες.

Καλή δύναμη και καλούς αγώνες!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ