Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
Τριήμερο αντιπολεμικών εκδηλώσεων της ΚΝΕ

Τριήμερο αντιπολεμικών εκδηλώσεων διοργανώνει η οργάνωση Κομοτηνής της ΚΝΕ στις 7- 8 και 9 Νοέμβρη στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κορυφαία εκδήλωση του τριημέρου η συζήτηση που θα γίνει την Πέμπτη 8 του μήνα στις 8 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Νομικής με θέμα «σύγκρουση πολιτισμών ή σύγκρουση συμφερόντων; Ο ρόλος του πνευματικού ανθρώπου σήμερα». Θα συμμετέχουν ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος και ο πρόεδρος του Τμήματος Νομικής Ιωάννης Σχινάς. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει αφιέρωμα στον ποιητή Γιάννη Ρίτσο, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με φοιτητικά συγκροτήματα.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη με την προβολή της κλασικής αντιπολεμικής ταινίας «Αποκάλυψη τώρα». Σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα λειτουργούν στο χώρο της Νομικής έκθεση βιβλίου, σκίτσου και φωτογραφίας, ενώ θα πραγματοποιηθεί και τουρνουά σκακιού.

Θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή με την εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσία των θέσεων του 8ου Συνεδρίου της ΚΝΕ που θα γίνει από το γραμματέα της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Γ. Στουραΐτη και με αφιέρωμα στη διεθνή διαδήλωση της Γένοβα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ