Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΥΓΕΙΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ασπίδα στην Υγεία και Ασφάλιση

Στο δρόμο του αγώνα βρίσκονται οι συνταξιούχοι της Βόρειας Ελλάδας, καθώς προχτές έγινε μια πρωτοφανής σε όγκο συγκέντρωση και σύσκεψη στην Καβάλα εκατοντάδων συνταξιούχων από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ σήμερα στις 10:30 πμ οι οργανώσεις των συνταξιούχων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιούν σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για να δοθεί απάντηση στις προσπάθειες της κυβέρνησης για κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης, την υποβάθμιση της ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης και άλλων παροχών.

Στη σύσκεψη της Καβάλας ήταν τόσο μαζική η συμμετοχή που εξελίχτηκε σε μεγάλη συγκέντρωση. Με ομόφωνη απόφαση της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε μαχητική διαδήλωση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που κατέληξε στη Νομαρχία. Ηταν μια μαχητική πορεία που χειροκροτήθηκε απ' τους κατοίκους της Καβάλας.

Στη Νομαρχία επέδωσαν το ψήφισμα της συγκέντρωσης στο Νομάρχη, Θ. Καλιοντζή, ο οποίος δήλωσε ότι αναγνωρίζει τα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων και υποσχέθηκε ότι θα θέσει το θέμα στο επόμενο Νομαρχιακό Συμβούλιο για να εγκρίνει ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα τους και να απαιτεί ικανοποίηση των αιτημάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ