Σάββατο 24 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Κυψέλης του ΚΚΕ διοργανώνουν συζήτηση αφιερωμένη στην επέτειο της Μεγάλης Σοσιαλιστικής Οχτωβριανής Επανάστασης, με θέμα: «Σοσιαλισμός, επίκαιρος τώρα και πάντα», σήμερα Σάββατο, 24/11, στις 7 μ.μ., στα γραφεία τους, Κερκύρας 91.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Πετραλώνων - Θησείου του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση αύριο Κυριακή, 25/11, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι», στο Κουκάκι και στην οδό Γενναίου Κολοκοτρώνη 56.

- Η ΚΟΒ Ελληνικού του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις σε διεθνές και εσωτερικό επίπεδο και οι επιπτώσεις στις λαϊκές κατακτήσεις και ελευθερίες», αύριο Κυριακή, 25/11, στις 10 το πρωί στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Ελληνικού, με ομιλητή τον Γ. Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

- Οι Αχτίδες Εργατοϋπαλλήλων και Κατασκευών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στα νέα κομματικά μέλη και τα μέλη της ΚΝΕ και προς τιμήν δύο μεγάλων επετείων, των 84 χρόνων από την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση και των 83 χρόνων του ΚΚΕ, την Τρίτη, 27/11, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

- Η ΚΟ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας του ΚΚΕ, στα πλαίσια της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, πραγματοποιεί συνεστίαση το Σάββατο, 1/12, στην αίθουσα Κουντούμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ