Παρασκευή 10 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Χωρίς άδεια κυκλοφορίας βιοκτόνου προϊόντος τα αντισηπτικά στην Περιφέρεια Αττικής!

Τα απολυμαντικά που μοίραζε η Περιφερειακή Διοίκηση σε πολλούς φορείς δεν διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας βιοκτόνου προϊόντος, πιστοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ)!

Οπως αναφέρει ο ΕΟΦ: «Το εν λόγω προϊόν δεν διαθέτει άδεια κυκλοφορίας βιοκτόνου προϊόντος (απολυμαντικού χεριών) σύμφωνα με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις. Tμήμα Αξιολόγησης Λοιπών Προϊόντων Αρμοδιότητας ΕΟΦ».

Σε νέα ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής τονίζει: «Αυτή είναι η απάντηση του αρμόδιου Τμήματος του ΕΟΦ στο ερώτημα, που έθεσε μέλος της Επιτροπής Παραλαβής της Περιφέρειας Αττικής, για το αν τα συγκεκριμένα προϊόντα διαθέτουν τις απαραίτητες προδιαγραφές και εγκρίσεις, για να καλύψουν τις ανάγκες σε αντισηπτικά στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας της υγείας εξαιτίας του κορονοϊού». Και προσθέτει: «Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ανακοίνωση του Συλλόγου (96/2-4-2020) δεν είναι "απαράδεκτη", όπως την χαρακτήρισε ο κος Πατούλης, επειδή αναδείξαμε ότι οι προμήθειες αντισηπτικών της Περιφέρειας δεν είχαν τις απαραίτητες εγκρίσεις από τον ΕΟΦ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ