Τρίτη 30 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση των ΚΟ του Κόμματος, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Στην Αττική

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον (πλατεία Δημαρχείου), θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πέραμα (πλατεία Παστέρ, πάνω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο), θα μιλήσει ο Βασίλης Βατίστας, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη ΓΓ Βιομηχανίας και τη ΓΓ Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., στη Δάφνη (πλατεία 25ης Μαρτίου, Τσαλαγανίδη), θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Αγ. Δημήτριο (καφενείο «Το Τηγανάκι», Αγ. Δημητρίου 108), σε συζήτηση με αυτοαπασχολούμενους, θα μιλήσει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Χαϊδάρι (θεατράκι πλατείας Δημοκρατίας), θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Ν. Σμύρνη (Μυτιληναίικα, Αγ. Σοφίας & Ολυμπίου), θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον (θεατράκι Παλατιανής), θα μιλήσει ο Νίκος Καλούτσης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Κόκκινο Μύλο (πλατεία Αγίας Αννας, πλησίον ΚΑΠΗ), θα μιλήσει η Γιούλη Αγγελοπούλου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στου Ζωγράφου (πύλη της Πολυτεχνειούπολης), θα μιλήσει ο Μιχάλης Μαστοράκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 2 Ιούλη:

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Λογιστών και Ελεγκτών της ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Ορατός εχθρός είναι ο καπιταλισμός. Συζητάμε για τα αίτια της νέας καπιταλιστικής κρίσης και την ανάγκη συμπόρευσης με το ΚΚΕ», στην αυλή του Μουσείου Μακρονήσου ΠΕΚΑΜ (Αγ. Ασωμάτων 31 - Θησείο). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Βόρεια Ελλάδα

Σήμερα, Τρίτη, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου Δυτ. Μακεδονίας, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Σήμερα επίσης ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, στις 8 π.μ. θα μιλήσει σε εργαζόμενους στο ορυχείο «Νότιο Πεδίο». Στις 12 μ., θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο «Μποδοσάκειο», όπου θα συναντηθεί με τον διοικητή του, Σταύρο Παπασωτηρίου, με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων, ενώ θα μιλήσει και στους εργαζόμενους. Στις 6 μ.μ. θα συναντήσει τον δήμαρχο Εορδαίας, Π. Πλακεντά, στο δημαρχείο.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή, θα επισκεφθεί στις 10 π.μ. τη Δημοτική Επιχείρηση «Ξινό Νερό». Στις 12 μ. θα συναντήσει τον δήμαρχο Αμυνταίου, Α. Μπιτάκη, στο δημαρχείο.

-- Σε συγκέντρωση της TO Φλώρινας, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία (πλατεία Μόδη), θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στις Σέρρες (θερινό θεατράκι), θα μιλήσει η Αλεξία Μπούμπα, Γραμματέας της ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τρίτη, στις 8.30 μ.μ., στην παραλία της Ιτέας (αίθριος χώρος «Σκάκι»), θα μιλήσει ο Στάθης Λεοντίου, μέλος της ΤΕ Φωκίδας του ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση - συζήτηση της ΤΕ Ηρακλείου με θέμα «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες», θα μιλήσει ο Βασίλης Μαμάης, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στη Λήμνο (λιμάνι Μύρινας, δημαρχείο), θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ξένος, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ