Τετάρτη 8 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ, Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι δεκάδων φορέων της Πάτρας, σωματείων εργαζομένων και συνταξιούχων, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ΚΟ του ΚΚΕ στην Πάτρα και συμμετείχαν χτες το βράδυ στη σύσκεψη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δ. Κουτσούμπα, σύσκεψη με την οποία ξεκίνησε τη διήμερη επίσκεψή του σε Πάτρα και Ζάκυνθο.

Την εκδήλωση άνοιξε η Γραμματέας της ΤΟ Αχαΐας, Αγγελική Τσώλου, ενώ ακολούθησαν παρεμβάσεις εκπροσώπων από τους πάνω από 50 φορείς που βρέθηκαν στη σύσκεψη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, ο Δ. Τζαβάρας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, και ο δήμαρχος Πάτρας Κ. Πελετίδης, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό.

Οι παρεμβάσεις στη σύσκεψη ανέδειξαν με γλαφυρότητα τα προβλήματα των ανθρώπων του μόχθου στην περιοχή, φωτίζοντας ταυτόχρονα τη διέξοδο μέσα από τον οργανωμένο ταξικό αγώνα, που θα τα βάζει με τους υπαίτιους, θα διεκδικεί λύσεις και ταυτόχρονα θα τραβάει έως το τέρμα της πορείας, για μια κοινωνία που στο επίκεντρο θα έχει τον εργαζόμενο και τις ανάγκες του.

Στο τέλος της ομιλίας του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ δέχτηκε ως δώρο ένα καλάθι με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα. Παράλληλα, αντιπροσωπεία σπουδαστών του ΙΕΚ «ΔΕΛΤΑ» παρέδωσε στον Δ. Κουτσούμπα ψήφισμα με υπογραφές με το οποίο καταγγέλλουν την αυθαιρεσία του Ινστιτούτου, που ζητάει από τους σπουδαστές να καταβάλουν δίδακτρα για την περίοδο που το ΙΕΚ βρισκόταν σε αναστολή λειτουργίας λόγω της πανδημίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ