Παρασκευή 10 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική εξόρμηση με πολύμορφη δραστηριότητα

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση των Οργανώσεων του Κόμματος, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

  • Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ερευνας Θεσσαλονίκης οργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Ψηφιακός μετασχηματισμός: Μύθοι και αλήθειες», στο «Θέατρο Εποχών» στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 31). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νέα Φιλαδέλφεια (1ο ΚΑΠΗ - πρώην τσιπουράδικο), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης (πλατεία Χάνια), θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, υπεύθυνος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

  • Αύριο Σάββατο:

-- Στις 9 μ.μ., σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Καρύστου στην παραλία, με θέμα «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Λασίθι Κρήτης (λίμνη, Αγιος Νικόλαος), θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πέραμα (Αγία Τριάδα), θα μιλήσει η Αθηνά Ζύμαρη, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος.

Την Τετάρτη 15 Ιούλη:

-- Στις 8 μ.μ., στο δημαρχείο Συκεών, σε σύσκεψη για την Υγεία θα μιλήσει η Ελένη Μπακιρλή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Πέμπτη 16 Ιούλη, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Σκανδιναβία διοργανώνουν στις 7 μ.μ. ώρα Σκανδιναβίας (8 μ.μ. ώρα Ελλάδας) διαδικτυακή εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και ευρωβουλευτή. Για παρακολούθηση μέσω της εφαρμογής Zoom: www.us02web.zoom.us/j/82137568543?pwd=dkxKMXgrVXRVOThoVmtZSVJNclllUT09


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ