Τετάρτη 31 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για την Υγεία και τα δικαιώματα του λαού

Σε νέα κινητοποίηση για την Υγεία καλεί το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αύριο, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., έξω από την έδρα του, απαιτώντας από την κυβέρνηση και την 6η ΥΠΕ να υλοποιήσουν τα άμεσα αιτήματα 86 σωματείων, συλλόγων και φορέων της Πάτρας που υπογράφουν την επείγουσα ανοιχτή επιστολή του.

Σε παμπειραϊκό συλλαλητήριο το Σάββατο 3 Απρίλη, στις 12 μ., στο Πασαλιμάνι καλούν το Εργατικό Κέντρο, συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς από όλους τους δήμους του Πειραιά, με διεκδικήσεις για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του λαού.

Σωματεία και φορείς, το Σάββατο 3 Απρίλη, στις 11.30 π.μ., καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Σε διαδικτυακή σύσκεψη καλούν σωματεία στον δήμο Θερμαϊκού, όπου τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, την Κυριακή 4/4, στις 7 μ.μ.

Σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου Λαμίας

Πλατιά σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα για το δικαίωμα στη ζωή και την υγεία προγραμματίζει το Εργατικό Κέντρο Λαμίας για την Κυριακή 4 Απρίλη στις 11 το πρωί στο πάρκο Τσαλτάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ