Τετάρτη 31 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ
Δεν υπήρξε συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ από το γραφείο του τομεάρχη Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Ξανθού, δελτίο Τύπου για την επίσκεψή του στο ΨΝΑ - «Δαφνί», όπου αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων και με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Οπως αναφέρει όμως ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ, στη συνάντηση που ζητήθηκε από την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «αρνήθηκαν να συμμετάσχουν 7 από τα 9 μέλη του, διότι επί θητείας του κ. Ξανθού στο υπουργείο Υγείας, τόσο ο ίδιος όσο και η πολιτική της τότε κυβέρνησης δεν φρόντισαν να δώσουν λύσεις σε βασικά λειτουργικά προβλήματα στο χώρο του Νοσοκομείου, της Ψυχικής Υγείας, της Υγείας γενικότερα, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και προτάσεις των εργαζομένων».

Οπως εξηγεί το σωματείο, τελικά υπήρξε επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του Συλλόγου «και όχι "συνάντηση με το σωματείο", όπως φαίνεται και στη φωτογραφία (...) Το σωματείο μας είναι καθημερινά ανοιχτό και στη διάθεση των εργαζομένων ώστε να ενημερωθούν και να θέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο της δουλειάς τους. Απέναντί τους στάθηκαν όλες οι κυβερνήσεις και διοικήσεις που πέρασαν μέχρι σήμερα, όπως και η σημερινή, συνεχίζοντας την ίδια αντιδραστική πολιτική στρατηγική έναντι των υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, των χρηστών των υπηρεσιών και των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ