Παρασκευή 21 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φοιτητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Αθήνα

Με σύνθημα «Μη σταματάς! Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς! Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!», γίνονται το επόμενο διάστημα τα Φοιτητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Στην Αθήνα τα Φοιτητικά Φεστιβάλ αρχίζουν από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, όπου γίνονται εκδηλώσεις σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Παρασκευή, θα γίνει συζήτηση, στις 19.30 με θέμα «Υπάρχει σήμερα ισοτιμία; Η σύγχρονη πραγματικότητα για τη γυναίκα στην Ερευνα» και ομιλήτρια την Δώρα Βασιλοπούλου, ερευνήτρια στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και μέλος του προεδρείου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος. Θα ακολουθήσει στις 21.00 ρεμπέτικο γλέντι.

Αύριο Σάββατο, στις 19.30 θα μιλήσει η Αιμιλία Λεκκού, μέλος του Περιφερειακού Γραφείου Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ και στις 21.00 θα παίξει το συγκρότημα «ΕΝΑΣΤΡΟΙ».

Και τις δύο μέρες θα πραγματοποιηθεί τουρνουά βόλεϊ και μπάσκετ στα γήπεδα του Πανεπιστημίου.

Επίσης, το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Μάη γίνεται το Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στις Σχολές Υγείας της Αθήνας.

Αύριο Σάββατο, οι εκδηλώσεις γίνονται στην Ιατρική Σχολή, όπου στις 19.00 θα μιλήσει ο Γιάννης Γαλανόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, με θέμα «Το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή του αγώνα για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας για τον λαό και τις ανάγκες του». Στις 21.00 θα ακολουθήσει ρεμπέτικο - λαϊκό γλέντι. Στον χώρο θα υπάρχουν εκθέσεις ανοιχτές στο κοινό από τις 18.00.

Την Κυριακή 23 Μάη οι εκδηλώσεις γίνονται το πρωί στο Πάρκο Γουδή. Στις 11.00 προβλέπονται αθλητικές δραστηριότητες (pilates, σεμινάριο αυτοάμυνας, ping-pong, σκάκι) και στις 12.30, θα μιλήσει ο Δημήτρης Γκιώνης, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σπουδάζουσας της ΚΝΕ, με θέμα: «Τώρα είναι η ώρα της αντεπίθεσης! Ελα μαζί μας! Οργανώσου στην ΚΝΕ!».

  • Διαβάστε αναλυτικά το κάλεσμα της ΚΝΕ για τα Φοιτητικά Φεστιβάλ στο φύλλο του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ