Παρασκευή 21 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΟΒ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Καταγγέλλουν τη θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδών σε μέλη της ΚΝΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ καταγγέλλουν τη θρασύδειλη επίθεση, με βρισιές, απειλές και προπηλακισμούς που δέχτηκαν μέλη της ΚΝΕ από ομάδα φασιστοειδών, χτες βράδυ, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Τους ενοχλεί που η ΚΝΕ πρωτοστατεί στον αγώνα για τα δικαιώματα της νεολαίας, στην οργάνωση της διεκδίκησης για να μην πληρώσουν ξανά οι λαϊκές οικογένειες και η νεολαία την κρίση.

Την περίοδο που η αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ ξεσαλώνει, με το νέο μάτωμα του λαού από τη μία και την παροχή δισ. ευρώ στο κεφάλαιο από την άλλη, την περίοδο που η κυβέρνηση φέρνει νέο αντεργατικό νομοσχέδιο που βάζει στο στόχαστρο το 8ωρο και τα δικαιώματα των εργαζομένων, οι φασίστες - τσιράκια των αφεντικών δείχνουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός τους: Η ΚΝΕ, το ΚΚΕ, ο αγώνας της νεολαίας για μια καλύτερη ζωή.

Αν νομίζουν ότι μπορούν να μας χτυπήσουν μ' αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύουν το "φτωχό" μυαλό τους. Με πείσμα θα δυναμώσουμε την πάλη μας σε κάθε γειτονιά και τόπο δουλειάς».

Στη συνέχεια και καλούν τους νέους και τον εργατόκοσμο της Καλλιθέας να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Κόμματος την Πέμπτη 27/5 στο Σύνταγμα, όπως και στο Μαθητικό Φεστιβάλ στην περιοχή το Σάββατο 29/5.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ