Πέμπτη 17 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΒΟΥΛΗ
Αντικομμουνιστικές ανοησίες από βουλευτές της ΝΔ

Με την... ψυχραιμία να έχει προ πολλού χαθεί από το «απορρίπτεται» που έστειλαν οι εργαζόμενοι, ανάμεσα στις απίστευτες ανοησίες που ακούστηκαν επί τρεις μέρες στη Βουλή από τους βουλευτές της ΝΔ (βλέπε τον βουλευτή - κλινικάρχη και εισηγητή της ΝΔ Κ. Μαραβέγια), για να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ επειδή ανέδειξε συνολικά την καπιταλιστική βαρβαρότητα και την υπεροχή του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, ξεχώρισε και αυτή της βουλευτή της ΝΔ Κ. Παπακώστα - Παλιούρα, η οποία σκέφτηκε να πιάσει στο στόμα της τα «κόκκινα μεροκάματα» που προσφέρουν στο ΚΚΕ τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος.

Είπε λοιπόν: «Σε Οικονομικές Εξορμήσεις για το κτίριο του Κόμματος έχουν δοθεί "κόκκινα μεροκάματα", δηλαδή οι εργαζόμενοι δεν έπαιρναν τα μεροκάματά τους. Οπότε αυτό που πρέπει να συμπεράνουμε είναι ότι η κομμουνιστική κοινωνία, όπως την επαγγέλλεται η αριστερά και στην οποία αναγκαστικά όλοι θα ήμασταν μέλη του Κόμματος, τα μισά μας μεροκάματα, τα "κόκκινα", θα ήταν απλήρωτα, οι μισθοί χαμηλοί και δεν θα μπορούσαμε βεβαίως να λέμε και τίποτα. Εφιάλτης».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στην αισχρή προπαγάνδα κατά του Κόμματος από την κυβέρνηση. Κατήγγειλε τον εμετικό και χρυσαυγίτικο αντικομμουνισμό, σχολιάζοντας ότι η σαχλαμάρα όλες αυτές τις μέρες «άγγιξε οροφή». Και ανέφερε ειδικά για τα «κόκκινα μεροκάματα» ότι είναι «η ηρωική προσφορά προς το ΚΚΕ των φίλων, των μελών και των στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τα οποία κάποιες εποχές σήμαιναν φυλακίσεις και εξορίες», και συνεχίζοντας να δίνει πληρωμένη απάντηση πρόσθεσε: «Τι το περάσατε το ΚΚΕ, ανώνυμη εταιρεία, όπως είναι η ΝΔ, για να παίρνει δανεικά κι αγύριστα;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ