Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΒΟΥΛΗ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Την απόσυρση τώρα του αντιασφαλιστικού νομοθετικού τερατουργήματος της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της Επικουρικής Ασφάλισης απαίτησε το ΚΚΕ χτες στην Ολομέλεια της Βουλής, μεταφέροντας το αίτημα των χιλιάδων εργαζομένων και των συνδικάτων, όπως αυτό αναδείχθηκε με το μαζικό τους συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου αναμένεται σήμερα ενώ η ΚΟ του ΚΚΕ κατέθεσε αίτημα για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας, προκειμένου να καταδείξει το νέο έγκλημα που πάει να διαπραχθεί σε βάρος των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Ο υπουργός Εργασίας, Κ. Χατζηδάκης, επιδόθηκε και χτες στην πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου και τα χοντροκομμένα ψέματα για να παραπλανήσει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και με το αντεργατικό έκτρωμα για την κατάργηση του 8ωρου όπου τελικά υπερψήφισε τα περισσότερα άρθρα του, έτσι και τώρα επιδίωξε να κρύψει ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του καθώς έστρωσε τον δρόμο γι' αυτήν την εξέλιξη.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ανέδειξαν ότι το πρόβλημα με το Ασφαλιστικό δεν είναι δημογραφικό, ή δημοσιονομικό κ.ο.κ, αλλά βαθιά ταξικό και πως τα όσα προωθούνται καθορίζονται κάθε φορά από τις ανάγκες του κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ