Σάββατο 13 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 14 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνιζόμαστε για να μείνουμε στον τόπο μας!

Από την παρέμβαση του Γ. Βασιλάκη στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των πληγέντων από φυσικές καταστροφές, εκ μέρους της Επιτροπής Σεισμόπληκτων Αρκαλοχωρίου

Αντιπροσωπεία των κατοίκων του Αρκαλοχωρίου, που συμμετέχει στην Επιτροπή Αγώνα των πληγέντων, πήρε μέρος το περασμένο Σάββατο στο μαζικό πανελλαδικό συλλαλητήριο των πληγέντων από φυσικές καταστροφές στο Σύνταγμα. Εκ μέρους των σεισμόπληκτων της Κρήτης μίλησε ο Γιάννης Βασιλάκης, σημειώνοντας ανάμεσα σε άλλα:

«Εμπιστοσύνη έχουμε μόνο στον αγώνα μας, για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας. Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στα παχουλά λόγια για την "ανοικοδόμηση του Αρκαλοχωρίου" από τον πρωθυπουργό και τους άλλους που κυβερνούσαν. Εχουν ευθύνη γι' αυτά που περνάμε. Οταν μιλάνε για την "επόμενη μέρα" έχουν κατά νου τους εργολάβους που κάνουν την επένδυση στο αεροδρόμιο Καστελίου. Τα μεγάλα συμφέροντα που ορέγονται να πλουτίσουν με το αεροδρόμιο και τα αρπακτικά που έχουν βάλει στο μάτι τα χωριά μας ως φιλέτα. Οι ίδιοι πιέζουν τους κατοίκους να μην οικοδομήσουν τα χωριά γιατί εμποδίζουν την ΤΕΡΝΑ στα σχέδιά της. Αυτή η "επόμενη μέρα" δεν χωράει εμάς, το κάλλος, τον πλούτο και τις δυνατότητες του τόπου μας. Θέλουμε να μείνουμε στον τόπο μας που ζήσαμε και μεγαλώσαμε. Να φτιάξουμε καλύτερα από πριν τα σπίτια, τις περιουσίες, τα χωριά μας. Τα θέλουμε για να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Γι' αυτό θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ