Σάββατο 13 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 14 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ
Το Σάββατο η ημερίδα για τις επαγγελματικές ασθένειες και τα ατυχήματα

Στις 5 μ.μ., στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ

«Ασθένειες επαγγελματικές ή μη και ατυχήματα εν ώρα εργασίας. Δικαιώματα και διεκδικήσεις». Με τον τίτλο αυτό οργανώνεται ημερίδα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου (ΠΟΒΣΚΞ), σε συνέχεια της διεκδικητικής δράσης που έχει αναπτύξει όλο το προηγούμενο διάστημα για την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών από την πρώτη μέρα, σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος.

Η ημερίδα οργανώνεται το Σάββατο 13 Νοέμβρη, στις 5 μ.μ., με κεντρικούς εισηγητές τον Γ. Γαλανόπουλο, γιατρό, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, τον Β. Μαμάη, μέλος του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ, και τον Δ. Φλώκο, πρόεδρο της ΠΟΒΣΚΞ.

Εχουν προσκληθεί για να συμμετάσχουν και να παρέμβουν εκπρόσωποι από 40 κλαδικές Ομοσπονδίες, Σωματεία και τοπικές Ενώσεις, προκειμένου να μεταφέρουν την εμπειρία από τον χώρο τους αλλά και να συναποφασίσουν πρόγραμμα αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

Τόπος διεξαγωγής της ημερίδας είναι το αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ (Αριστοτέλους 46), ενώ θα υπάρξει και ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της ΠΟΒΣΚΞ στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCsHWq-KheknsgtiG5ozXd9g


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ