Παρασκευή 26 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσια δραστηριότητα σε όλη τη χώρα

Πλούσια δραστηριότητα ξεδιπλώνεται από τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ το επόμενο διάστημα, για να φτάσει παντού το Κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης της ΚΕ του Κόμματος.

Δυτική Ελλάδα

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στη Ζάκυνθο, στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην Ιθάκη, στις 6 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο στο Βαθύ, θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της ΚΕ και της Γραμματείας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Αύριο Σάββατο, στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, στις 6.30 μ.μ. στο Μουσείο, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης.

Την Κυριακή 28 Νοέμβρη, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης.

Μακεδονία

Αύριο Σάββατο η Τομεακή Επιτροπή Πιερίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει τη συνεστίασή της στην Κατερίνη, στην ψησταριά «Παρασκευάς» στις 8 μ.μ. Στο πλαίσιο της συνεστίασης θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 28 Νοέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, εκδήλωση - παρουσίαση της πρότασης του ΚΚΕ «Για το πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής» μας διοργανώνουν η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Πάρης Ζάμπας, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα γίνουν παρεμβάσεις από καθηγητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

-- Εκδήλωση με θέμα «Η κατάσταση της εργατικής τάξης στην περιοχή και οι θέσεις του ΚΚΕ για το εργατικό κίνημα» διοργανώνει η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών (βόρεια πτέρυγα, αίθουσα Η/Υ). Θα μιλήσει ο Νίκος Νατζμέ, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Μεσολόγγι - Αιτωλικό

Στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό θα βρεθεί σήμερα και το Σαββατοκύριακο ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης. Θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με Υπηρεσίες και συλλόγους, ως επικεφαλής κλιμακίου της ΤΕ του νομού, και θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις.

Σήμερα στο Μεσολόγγι:

  • 8 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.
  • 9.30 π.μ. στο Λιμεναρχείο.
  • 11 π.μ. θα συναντηθεί με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.
  • 1 μ.μ. θα συναντηθεί με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της πόλης.

Αύριο θα μιλήσει στο Αιτωλικό, στις 7 μ.μ., στην καφετέρια «Μπριάμη» (πλησίον σταθμού ΚΤΕΛ)

Την Κυριακή 28 Νοέμβρη θα μιλήσει στο Μεσολόγγι, στις 11 π.μ. στο «Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο».

Κρήτη

Αύριο Σάββατο η ΚΟ Λασιθίου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων του Κόμματος για την Πολιτική Προστασία, στις 6 μ.μ., με ομιλητές τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, πολιτικό μηχανικό, και τον Σίμο Συμεωνίδη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και δημοτικό σύμβουλο Σητείας. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Φωκίδα

Αύριο Σάββατο η ΚΟ Ιτέας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Το σχολείο που ζούμε, αυτό που ετοιμάζουν και αυτό που έχουμε ανάγκη», στο Κυριακοπούλειο Ιτέας, με ομιλήτρια την Βάνα Λυγερού, μέλος της ΤΕ Φωκίδας του ΚΚΕ.

Πελοπόννησος

Την Κυριακή 28 Νοέμβρη η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Λακωνίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στις 10.30 π.μ. εκδήλωση τιμής στον τόπο της θυσίας στο Μονοδένδρι για τους 118 πατριώτες, αντιστασιακούς ΕΑΜίτες - κομμουνιστές που εκτελέστηκαν από τα στρατεύματα κατοχής στις 26/11/1943. Στη συνέχεια, στην Κοκκινόλουτσα, θα τιμήσουν άλλους 45 ήρωες που επίσης εκτελέστηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Θα ακολουθήσει πολιτική εκδήλωση - συνεστίαση στο χωριό Αράχωβα (Καρυές).

Φθιώτιδα

Την Κυριακή 28 Νοέμβρη η ΚΟΒ Αταλάντης του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, στις 7 μ.μ. στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ