Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για εμάς τους εργαζόμενους ο δρόμος για να κερδίσουμε τη μάχη είναι αυτός που χαράζει το ΚΚΕ

Ηλίας Νεοχωρίτης, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής στο Σωματείο Εργαζομένων στην «e-food»

«Ευχαριστώ το ΚΚΕ για την πρόσκληση σε αυτήν την εκδήλωση και να συνταχθώ σε αυτήν την πορεία και στους αγώνες μαζί του.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ξεκίνησε κάτι ανέλπιστο. Ξεκινήσαμε έναν αγώνα από το τίποτα, χωρίς υποκίνηση από κανέναν. Ο μόνος υποκινητής ήταν η αγανάκτηση, η υποκρισία και το ψέμα απέναντί μας. Μας βαφτίσανε άθλιους. Τιμή μας. Ανύπαρκτους, αόρατους. Αυτοί οι αόρατοι καταφέρανε τα αποτελέσματα τα γνωστά, δεν θα επεκταθώ. Ομως, αν κερδίσαμε μια μάχη ο πόλεμος δεν τελείωσε. Εχουμε πολλά προβλήματα μπροστά μας με την εταιρεία, τα οποία προσπαθούμε να τα λύσουμε.

Ο μόνος τρόπος και ο μόνος δρόμος είναι αυτός που χαράζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και τον αγώνα που πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας. Θέλω να κλείσω με ένα σύνθημα του γαλλικού Μάη του '68: ''Είμαστε ρεαλιστές, ζητάμε το αδύνατο''. Ολοι μαζί της Γης οι κολασμένοι. Ολοι μαζί να νικήσουμε αυτόν τον κυκεώνα όλων αυτών που βιώνουμε όλοι μαζί, να αποτινάξουμε αυτήν την ανέχεια, να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή, για αξιοπρεπή ζωή, για Υγεία, Παιδεία και χαρά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ