Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα Παρασκευή στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 19.00 στην εκπομπή «Ενα βιβλίο μια ιστορία», μια συζήτηση του Θανάση Παπαρήγα, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, συζητάει με την Αννα Φραγκουδάκη, για το βιβλίο της «Η γλώσσα και το Εθνος 1880 - 1980. Εκατό χρόνια αγώνες για την αυθεντική ελληνική γλώσσα», των εκδόσεων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ».
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «Το Στίγμα», ένα ταξίδι στην ιστορική μπουάτ «ΑΠΑΝΕΜΙΑ», συζητώντας με τους δημιουργούς της για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Παρεμβολές», που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου, μια συζήτηση με τους προσκεκλημένους τους Δ. Καλτσώνη, από την κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, Γρ. Πετρόπουλο, Οργανωτικό Γραμματέα της ΕΕΔΥΕ και Δ. Αγκαβανάκη, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, για τη δίκη Μιλόσεβιτς, τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα στα Βαλκάνια και την επιχείρηση τρομοκράτησης των λαών.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Ο ήχος της σιωπής και της γραφής», η Σοφία Αδαμίδου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Ναζίμ Χικμέτ, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ