Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ
Περιμένει τα νέα γκάλοπ

Στα νέα γκάλοπ που έχει παραγγείλει για το Δήμο Αθηναίων είναι στραμμένο το ενδιαφέρον της Ρηγίλλης, ενώ αναζητείται ο κατάλληλος χρόνος για να ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα της Ντ. Μπακογιάννη.

Στα χέρια των επιτελών της ΝΔ, βρίσκονται ήδη γκάλοπ πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του Χρ. Παπουτσή και τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνουν ότι η Ντ. Μπακογιάννη κερδίζει με άνεση και από τον πρώτο γύρο τις εκλογές στο Δήμο Αθηναίων. Ωστόσο, αποφεύγουν τη δημιουργία κλίματος πανηγυρικής επικράτησης και για να μη δημιουργήσουν «αντισυσπείρωση» από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για να βάλουν «πολύ ψηλά τον πήχη».

Η πορεία προς τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές ήταν το αντικείμενο χθεσινής σύσκεψης στη Ρηγίλλης υπό τον Κ. Καραμανλή.

Οπως εκτιμήθηκε, μέχρι τις 20 Μαρτίου, θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες, ενώ θα εκδοθεί και σχετική εγκύκλιος, που θα προσδιορίζει επακριβώς τα χρονοδιαγράμματα και τις συνεδριάσεις. Επιβεβαιώθηκε ότι στις πρωτεύουσες των νομών, ορισμένους μεγάλους δήμους και τις νομαρχίες, η μάχη θα είναι πολιτική. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, Τζ. Τζανετάκης, ανέλυσε όλα τα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες και η αξιολόγηση των υποψηφίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ