Τρίτη 15 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Σάμο

Συγκέντρωση καταδίκης του πολέμου στην Ουκρανία και της εμπλοκής της Ελλάδας οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Σάμου, την Πέμπτη 17 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Καρλοβάσου.

«Εμείς οι εργαζόμενοι δηλώνουμε ρητά ότι δεν συναινούμε σε αυτόν τον πόλεμο. Δεν διαλέγουμε κράτος - δολοφόνο. Είμαστε με τους λαούς γιατί ο πόλεμός τους γίνεται για την αναβάθμιση των επιχειρηματικών ομίλων κάθε χώρας στον έλεγχο των αγορών, των πλουτοπαραγωγικών πηγών και δρόμων», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο στην ανακοίνωσή του. «Δεν ανεχόμαστε να είμαστε στη φτώχεια και την εξαθλίωση για να πληρώνουμε πολεμικούς εξοπλισμούς ούτε να χύσουμε το αίμα μας για να υπερασπιστούμε τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Οχι άλλοι ξεριζωμένοι και πρόσφυγες εξαιτίας των πολέμων τους», προσθέτει.

Απαιτεί: Καμία εμπλοκή - καμία συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ - Ρωσίας. Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις. Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα. Οχι στην ακρίβεια και στη φοροληστεία, υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος. Συλλογικές Συμβάσεις με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ