Τρίτη 15 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις συνεχίζουν το πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών, συσκέψεων και εξορμήσεων για να κάνουν γνωστές τις θέσεις του Κόμματος για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για τα ζητήματα της ακρίβειας, της Υγείας. Ανάμεσα στα άλλα αυτές τις μέρες προγραμματίζονται:

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τρίτη

-- Περιοδεία στους εργαζόμενους στο γκαράζ του δήμου Γιαννιτσών, με επικεφαλής την Ολυμπία Παπαδοπούλου.

-- Εξόρμηση σε εμπορικά καταστήματα και στη λαϊκή αγορά στις Σέρρες.

-- Περιοδεία στους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη.

-- Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας.

-- Εξόρμηση στο εργοστάσιο ΑΛΜΗ στην Αλεξάνδρεια.

-- Σύσκεψη, στις 6 μ.μ., έναντι πρώην δημαρχείου Κορδελιού.

Αύριο, Τετάρτη

-- Εξόρμηση σε βιομηχανίες τροφίμων.

-- Περιοδεία, με επικεφαλής την εκλεγμένη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δέσποινα Χατζίδου στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας.

-- Περιοδεία στη λαϊκή αγορά του Χρυσού.

-- Σύσκεψη στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» (δημαρχείο Αμπελοκήπων), στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Ηλία Γκουτζηγιάννη, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Επανομής.

Η ΚΟΒ Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» του ΚΚΕ οργανώνει διαδικτυακή συζήτηση στις 7 μ.μ., μέσω της πλατφόρμας zoom: https://authgr.zoom.us/j/99015153214?pwd=Y0RwZ1l2VldHNTh3Z2pNTmhtTHpSUT09, Meeting ID: 990 1515 3214, Passcode: 695528

Στη Δυτική Μακεδονία

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 9 π.μ. κλιμάκιο της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» και στις 12 το μεσημέρι στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.

-- Κλιμάκιο της ΤΕ Κοζάνης θα περιοδεύσει το πρωί στην ΕΠΑΔΥΜ, στις υπηρεσίες στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ, στη λαϊκή αγορά της Σκ'ρκας στην Κοζάνη, και το απόγευμα στα καταστήματα εστίασης της Κοζάνης.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 9 π.μ. κλιμάκιο της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας και στις 6.30 μ.μ. στα χωριά Περδίκκας και Πεντάβρυσος.

-- Κλιμάκιο της ΤΕ Κοζάνης θα περιοδεύσει το πρωί στο Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», στις βιοτεχνίες τροφίμων «ΠΙΤΕΝΗΣ», «ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ - ΖΥΜΗ ALFA» και σούπερ μάρκετ και το απόγευμα στα εμπορικά καταστήματα του κέντρου της πόλης - κεντρική πλατεία.

Στα Ιωάννινα

Σήμερα, Τρίτη, πραγματοποιείται περιοδεία στη λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την Μαρία Αντωνακάκη, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

Περιοδεία σε καφετέριες της πόλης στις 6 μ.μ. με επικεφαλής τον Δημήτρη Ροσιλόβαλη, μέλος της ΤΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί εξορμήσεις στις βιομηχανίες «Νιτσιάκος», «Ζαγόρι» στην Κρανούλα Ιωαννίνων, «Σδούκος» στη ΒΙΠΕ, «Μαυριδόπουλος», «ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή» και στα «ΙΚΕΑ».

Αύριο, Τετάρτη, θα γίνουν περιοδεία στα δημόσια ΙΕΚ με επικεφαλής τον Δημήτρη Ροσιλόβαλη και εξορμήσεις στο εργοστάσιο «Βίκος» στο Καλπάκι, στη βιομηχανία «Δωδώνη», στο εργοστάσιο «Σδούκος» στο Νεοχωρόπουλο, στην ανακύκλωση στη ΒΙΠΕ και σε υποκαταστήματα της «My market».

  • Σήμερα, Τρίτη, η ΚΟΒ Υγείας Χανίων οργανώνει σύσκεψη στα καινούρια γραφεία του Κόμματος στον Κουμπέ, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Φώτη Ρηγανάκο, μέλος του Τομεακού Γραφείου Χανίων του ΚΚΕ και της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ