Τρίτη 15 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκδηλώσεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Πλήθος εκδηλώσεων, συσκέψεων και εξορμήσεων σε σχολεία, σχολές και γειτονιές προγραμματίζουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, στέλνοντας πλατιά στη νεολαία το μήνυμα «Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ».

Στο πλαίσιο αυτό, η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ και η ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνουν μεγάλη πολιτική εκδήλωση το Σάββατο 19 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (Κουμουνδούρου 19). Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Αθήνα

Με θέμα «Τι συμβαίνει στην Ουκρανία; Ελα να ακούσεις, να ρωτήσεις, να πεις τη γνώμη σου» διοργανώνονται στην Αθήνα οι παρακάτω εκδηλώσεις - συζητήσεις:

Αύριο Τετάρτη στις 3 μ.μ. στην ΑΣΟΕΕ, στην αίθουσα Υ3. Θα μιλήσει ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Πέμπτη 17 Μάρτη στις 2 μ.μ. από τις ΤΟ ΠΑΔΑ της ΚΝΕ, στην Πανεπιστημιούπολη 2, στην αίθουσα Β218, με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 2 Απρίλη στις 6.30 μ.μ. από τις ΤΟ Μαθητείας - Κατάρτισης της ΚΝΕ, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, ΗΣΑΠ Βικτώρια), με ομιλητή τον Αντώνη Κωσταδήμα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ