Παρασκευή 15 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

-- Η ΤΕ Χανίων πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 8 μ.μ. στο πάρκο «Πευκάκια» στη Νέα Χώρα. Θα μιλήσει ο Μηνάς Αντύπας, υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης και συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ. Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στη μικρασιατική μουσική με τους Στέλιο Κοτζαμπασάκη (λύρα, τραγούδι), Φάνη Κουσιουνέλο (κανονάκι) και Γιάννη Χίνο (λαούτο).

-- H ΤΕ Αρκαδίας διοργανώνει συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στο Λεβίδι με ομιλήτρια την Παναγιώτα Πανούση, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και Γραμματέα της ΚΟΒ Τρίπολης.

-- Η ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», «1922: Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 8 μ.μ. στο Καφέ Ποτηράκι, στο Πρόχωμα. Την παρουσίαση θα κάνει η Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Η ΚΟΒ Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας πραγματοποιεί εκδήλωση προβολής του ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τη Μακρόνησο «Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά», στις 9 μ.μ. στην πλατεία Αντίκυρας (Μνημείο του ΕΛΑΝ).

-- Στο Πρόχωμα, στις 8 μ.μ. στο «Καφέ Ποτηράκι», θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», με μουσικό αφιέρωμα. Την παρουσίαση θα κάνει η Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά και στην Κεντρική Αγορά στις Σάπες, η ΚΟΒ Ανατολικής Ροδόπης με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ και Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ του ΚΚΕ στον δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας, οργανώνουν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, στις 9 μ.μ. στο γήπεδο μπάσκετ της Κηρίνθου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος του Τομεακού Γραφείου Εύβοιας και της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ. οι ΚΟ Πόλης και Λουτρών του ΚΚΕ, στη Λέσβο, διοργανώνουν λαϊκό γλέντι - συνεστίαση στον Αγιο Ερμογένη.

-- Στις 9.30 μ.μ., η ΚΟΒ Τυρνάβου του ΚΚΕ, διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην πισίνα του πολυδύναμου αθλητικού κέντρου Τυρνάβου. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του Γρ. Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο 16 Ιούλη

-- Η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στα σούπερ μάρκετ του κόμβου Λαγκαδά στη Σταυρούπολη.

-- Η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία το απόγευμα στις εργατογειτονιές στην περιοχή του «Kosmopolis», με επικεφαλής την Αμαλία Κασαπαντωνίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση - συζήτηση στις 9 μ.μ. στην πλατεία Ανδρούτσου, με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή.

-- Η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία το απόγευμα σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ και το βράδυ στα καφενεία της Φιλιππουπόλεως, με επικεφαλής την Εμπρού Γιουσούφ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Πελασγίας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Πόλεμος, ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, επισιτιστική κρίση. Υπάρχει διέξοδος από τη βαρβαρότητα;», στις 9 μ.μ., στην πλατεία Πελασγίας. Θα μιλήσει η Ανδριάνα Μπαφούτσου, Γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας και μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι, αλλά και παράσταση κουκλοθέατρου για παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ