Σάββατο 9 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μια σοβαρότατη καταγγελία

«Το FBI γνωρίζει ποιος ακριβώς είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω απ' τις επιθέσεις με άνθρακα, αλλά κωλυσιεργεί τις έρευνες και δεν τον συλλαμβάνει, φοβούμενο πως η απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του θα μπορούσε να αποκαλύψει σκοτεινές μυστικές δραστηριότητες της αμερικανικής κυβέρνησης».

Η σοβαρότατη καταγγελία δεν έγινε απ' οποιονδήποτε, ούτε από κάποιον, που θα μπορούσε, ενδεχομένως, να κατηγορηθεί για τυφλό αντιαμερικανισμό. Την έκανε πρόσφατα, μιλώντας στη Σχολή Δημόσιων και Διεθνών Υποθέσεων «Γούντροου Γουίλσον» του Πανεπιστημίου του Πρίνσετον, η Μπάρμπαρα Ρόζενμπεργκ, ειδική εμπειρογνώμονας στα βιολογικά όπλα και υπεύθυνη ομάδας ειδικών της Ομοσπονδίας Αμερικανών Επιστημόνων στις ΗΠΑ.

Και για να μη σας μείνει η παραμικρή αμφιβολία, σχετικά με το περιεχόμενο και τους στόχους της επιχείρησης «ανθρακο-τρομοφοβίας», που «τρομοκρατούσε» πρόσφατα όλο τον πλανήτη, η Μπ. Ρόζενμπεργκ συμπλήρωσε: «Κυβερνητικοί και άλλοι αξιωματούχοι επιχειρούν να πετύχουν κάποιου είδους συμφωνία με τον δράστη, ώστε να εξαφανιστεί από προσώπου Γης και να μην αποκαλυφθούν περαιτέρω στοιχεία γι' αυτήν την υπόθεση». Να σημειώσουμε ακόμη το εξής: Παρότι η καταγγελία έγινε δημόσια, εδώ και αρκετές μέρες, οι αμερικανικές αρχές έκαναν πώς δεν την άκουσαν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ