Τρίτη 19 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη 19 Δεκέμβρη

-- Στις 5 μ.μ., οι ΚΟ Δημόσιας Διοίκησης Αττικής διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Φτάνει πια με τους μύθους για τις αιτίες της ακρίβειας. Δυναμώνουμε τον αγώνα για μέτρα ανακούφισης και στήριξης του λαϊκού εισοδήματος, σημαδεύοντας τον πραγματικό ένοχο για την ακρίβεια», στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Αρτάκης οργανώνει εκδήλωση για τις αιτίες της ακρίβειας και τις θέσεις του ΚΚΕ, στο «Ρεμέτζο», στη Νέα Αρτάκη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος του ΤΓ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη 20 Δεκέμβρη

-- Εκδήλωση με θέμα «Ο βρώμικος ρόλος της σοσιαλδημοκρατίας στην κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης. Οχι άλλες αυταπάτες! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!» διοργανώνουν οι Κλαδικές Οργανώσεις της KO Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στις 7.30 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου (δίπλα στο φουαγιέ) στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «1943 - πογκρόμ των αναπήρων στα νοσοκομεία της Αθήνας, 2023 - πογκρόμ των αμάχων στα νοσοκομεία της Γάζας. Τα διαχρονικά εγκλήματα του ιμπεριαλισμού» πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση Υγείας - Πρόνοιας Αττικής του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ. στο Πολυδύναμο Κέντρο του δήμου Αθηναίων (Πανόρμου 59). Θα μιλήσει ο Στρατής Δουνιάς, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Πέμπτη 21 Δεκέμβρη

Η ΚΟ Ιτέας του ΚΚΕ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για τα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, «Ενας ζεστός Νοέμβρης», στις 6.30 μ.μ., στο κτίριο «Μακεδών» στην Κίρρα Φωκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ