Τρίτη 13 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Οι Υπάκουοι ή Reunion» στο Θέατρο «Βαφείο»

RIZOSPASTIS

Την παράσταση «Οι Υπάκουοι ή Reunion» της Αννας Ετιαρίδου, από τη θεατρική ομάδα «Πλάνη», σε σκηνοθεσία Κώστα Δελακούρα, παρακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου στο Θέατρο «Βαφείο - Λάκης Καραλής» ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μετά το τέλος της παράστασης συνεχάρη τους συντελεστές.

Το έργο, που παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά φέτος, αφορά μια παρέα παλιών συμμαθητών που καλούνται σε ένα reunion στην Αράχοβα για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά. Σαρανταπεντάρηδες πλέον, φορτώνονται και πάλι τις «σχολικές τους τσάντες» και ετοιμάζονται να γιορτάσουν «όπως τότε»... Το reunion τούς ξυπνάει τρυφερές αναμνήσεις, αλλά τους φέρνει και αντιμέτωπους με έναν αναπόφευκτο απολογισμό ζωής. Ευάλωτοι στις αλήθειες, προσπαθούν να εξηγήσουν τη ζωή τους, τις επιλογές τους και τον δρόμο που διάλεξαν, να κατανοήσουν την εποχή τους αλλά και την πορεία της γενιάς τους. Ομως, η αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού θα αποκαλύψει τα όρια της ανοχής, της αντοχής και των αξιών τους.

Παίζουν: Δημήτρης Αντωνιάδης, Κώστας Δελακούρας, Αννα Ετιαρίδου, Ειρήνη Ευαγγελάτου, Σίμος Κυπαρισσόπουλος, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Χριστίνα Μωρόγιαννη, Γιάννα Παπανικολάου.

Μέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο στις 9 μ.μ., Κυριακή στις 8 μ.μ.


Ο Δ. Κουτσούμπας με τους συντελεστές της παράστασης

RIZOSPASTIS

Ο Δ. Κουτσούμπας με τους συντελεστές της παράστασης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ