Τρίτη 13 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΠΑΜΕ
Εμπρακτη αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό

Καταγγέλλει τη σφαγή και συνεχίζει τη συγκέντρωση υγειονομικού υλικού

Καταγγέλλοντας «για άλλη μια φορά τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ, που συνεχίζεται», το ΠΑΜΕ καταδικάζει σε ανακοίνωσή του τους νέους βομβαρδισμούς που έγιναν στη Ράφα, όπου έχουν καταφύγει σχεδόν 1,5 εκατομμύριο άμαχοι.

«Τώρα συνεχίζουμε και δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας με τον Παλαιστινιακό λαό», υπογραμμίζει, απευθύνοντας ξανά «κάλεσμα στα συνδικάτα, στους εργαζόμενους, στα λαϊκά στρώματα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη συγκέντρωση της αλληλεγγύης».

Το ΠΑΜΕ καλεί να συλλέγονται αυστηρά και μόνο τα εξής είδη:

Γάζες (αποστειρωμένες - μη αποστειρωμένες - αυτοκόλλητες), ελαστικοί επίδεσμοι, οφθαλμικά επιθέματα, eye Pads, tears Naturale coll, clinofar amp, newsept οροί, οξυζενέ, βάμμα ιωδίου, μερκουροχρώμ, αλκοολούχες λοσιόν, αντισηπτικά, Hansaplast (αντιμικροβιακό spray και αντιμικροβιακή αλοιφή), jalplast (αλοιφή επουλωτική), leukoplast, hansaplast και σύριγγες καθώς επίσης βρεφικές πάνες και βρεφικά γάλατα σε σκόνη.

Η παράδοση του υλικού θα γίνεται στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πλ. Μητρόπολης).

Στη Θεσσαλονίκη

Τα Σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εμποροϋπαλλήλων και ΣΕΤΗΠ καλούν τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα της Θεσσαλονίκης να δυναμώσουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης, με συγκέντρωση υγειονομικού υλικού και ειδών για παιδιά.

Η συγκέντρωση του υλικού θα γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32) από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 6 μ.μ. έως και τις 9 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ