Σάββατο 8 Ιούνη 2024 - Κυριακή 9 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ

Στο πλευρό των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ ολοκλήρωσε την προεκλογική του δραστηριότητα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της Μαλεσίνας, παρουσία εργαζομένων αλλά και συνταξιούχων της ΛΑΡΚΟ, κατοίκων της περιοχής που αναγνωρίζουν την τεράστια στήριξη του Κόμματος στον ηρωικό αγώνα τους για να μείνει η επιχείρηση ανοιχτή, να μην κλείσουν μαζί της τα σπίτια τους, να μην μπει λουκέτο σε μια ολόκληρη περιοχή, αλλά και στην αλληλεγγύη που ο αγώνας αυτός δέχτηκε και δέχεται απ' τους εργαζόμενους όλης της χώρας.

Περισσότερα από τέσσερα χρόνια κρατάει ο αγώνας αυτός, με αίτημα να συνεχιστεί η ενιαία λειτουργία μιας στρατηγικής σημασίας βιομηχανικής μονάδας, ενάντια στο κλείσιμο που συστηματικά προωθούν κυβερνήσεις και ΕΕ. Ενας εμβληματικός αγώνας που σε όλη τη διάρκειά του οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ είχαν και συνεχίζουν δίπλα τους το ΚΚΕ και ξέρουν καλά πως ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ σημαίνει ακόμη περισσότερη δύναμη στον αγώνα τους.

Παρεμβάσεις έγιναν απ' τον Παναγιώτη Πολίτη, μέλος της ΚΕ, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, μεταλλεργάτη στη ΛΑΡΚΟ, πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων της επιχείρησης και μέλος του ΓΣ της ΓΣΕΕ, και τον Γ. Κάζα, ταμία του σωματείου.

Παραβρέθηκαν ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ο Κ. Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, η Ανδριάνα Μπαφούτσου, Γραμματέας της ΚΟ Φθιώτιδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ