Τρίτη 9 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στεφάνι από τον Δ. Κουτσούμπα σε εκδηλώσεις μνήμης στη Θεσσαλονίκη

Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από το χουντικό πραξικόπημα και τη βάρβαρη εισβολή και κατοχή της Κύπρου διοργανώθηκαν την Κυριακή

RIZOSPASTIS

Στις εκδηλώσεις μνήμης στη Θεσσαλονίκη για τα 50 χρόνια από το χουντικό πραξικόπημα και τη βάρβαρη εισβολή και κατοχή της Κύπρου παρευρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι το πρωί της Κυριακής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο περιθώριο της παρουσίας του στην πόλη και της ομιλίας του στη συγκέντρωση στο πλαίσιο της 33ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ (βλ. σελ. 13 - 17).

Τις εκδηλώσεις οργάνωσαν το Γενικό Προξενείο της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, οι Σύλλογοι Κυπρίων Θεσσαλονίκης και η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας.

Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού κατέθεσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας στεφάνι κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Επίσης, παρευρέθηκαν και κατέθεσαν στεφάνια εκπρόσωποι κομμάτων, προξενικών αρχών, περιφερειακών και δημοτικών αρχών, του στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας και φορέων της πόλης.


RIZOSPASTIS


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ